Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180 =)

<< < (15/16) > >>

Dox:
joj ekipa rado bi ja da je projekt u pogonu ali to nikako da dode na red , stoji mi nasred radione na stolu i cekaaa, neke sitnice sredujem , bas danas nosio na cincanje neke stvari ali nista konkretno se jos nije poduzelo...ustvari masina je kljucna stvar i popratni dijelovi ovo ostalo je sredeno...ktm mi je krivac svega ,  pukla mi je elektorda svijecice i to je za sobom povuklo promjenu klipa cilindra glave dihtunga itd pa je i motor sreden kak se spada i sve je na njega stavljeno kak treba jer najvise s s njim vozim, sad me uskoro ceka servis na r6 i tako... tesko guram i ova dva motora jer volim da je sve na svom mjestu pa nema fusarenja  da ne spominjem duplu opremu  :icon_biggrin: a skuter ceka bolje dane....oduvijek si zelim takvog runnera pa slozit cu ga samo treba zaraditi malo eurica prije  :toothy12:

evo ukratko par slika  :icon_biggrin:

[/url]

ak nekog interesira na ovom forumu ima cijeli projekt jednog i drugog mog ktm-a (ovog jos uvjek svako malo upgrade-am  :icon_biggrin:) a i puno ostalih pa si pogledajte  www.ride2stroke.com  (workshop/pimp my ride)   :glasses9:

Faba:
stari moj lijepa ergela...perverzija  :icon_thumright:

wonderkid:
nema se sto reci nego prekrasno

te-te-ac:
 :drkdrk:

DevMichele:
cuo sma da ove 144 idu ko proklete daj nam kazi nesto iz prve ruke

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica