Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180 =)

<< < (13/16) > >>

Dox:

--- Citat: zipst - 12 Lipanj, 2010, 00:22:08 ---jel to ovi ili mi se samo cini :toothy3: :drunken_smilie:
http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-672086/

--- Kraj citata ---

:laughing7:  je to je taj motor al vise nije moj sad je kod jednog frenda pa je on iz zajebancije stavil taj oglas  :toothy12:

CoK:
I mislio sam da sam ga negdje vidio...pol foruma je  :jerk: na njega  :icon_thumright:

Inace,SP ce biti bombona...pedantno i predobro,samo da se tako i nastavi i pomogucnosti ne proda  ::)

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Dox - 12 Lipanj, 2010, 10:54:53 --- :laughing7:  je to je taj motor al vise nije moj sad je kod jednog frenda pa je on iz zajebancije stavil taj oglas  :toothy12:

--- Kraj citata ---

imam i ja jednog takvog frenda,kojem starci ne daju da proda motor,al on ga stalno stavlja u oglase da vidi kako diše  :laughing7:

Dox:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 14 Lipanj, 2010, 17:35:46 ---
imam i ja jednog takvog frenda,kojem starci ne daju da proda motor,al on ga stalno stavlja u oglase da vidi kako diše  :laughing7:

--- Kraj citata ---

jel bi ti nekog zvao na takav oglas?  ::)

neznam dal ti imas r6... al zanima me ta crvena r6 sa wingsom jel kupljena malo dalje od konjscine mislim da u jertovcu?

marko_AeRoX:

--- Citat: Dox - 15 Lipanj, 2010, 12:27:44 ---jel bi ti nekog zvao na takav oglas?  ::)

neznam dal ti imas r6... al zanima me ta crvena r6 sa wingsom jel kupljena malo dalje od konjscine mislim da u jertovcu?

--- Kraj citata ---

od koga iz jertovca? tam sam ja prije zivel... jedina r6 za koju ja znam u jertovcu je od musca... a on ju jos ima  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju