Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180 =)
Dox:
--- Citat: marko_AeRoX - 10 Lipanj, 2010, 14:38:36 ---nemo se vrijeđali :toothy10:
susobreg molim lijepo :toothy10:
kaj delas danas popodne? oko 5?
--- Kraj citata ---
isti vrag , videl sam tog aerox da je dosel iz smjera globoceca neki dan pa sam tak i pretpostavil ;D
jos radim na trgu do 5 valjda budem , poslje neznam kakve su mi obaveze, zake?
marko_AeRoX:
--- Citat: Dox - 10 Lipanj, 2010, 14:43:53 ---isti vrag , videl sam tog aerox da je dosel iz smjera globoceca neki dan pa sam tak i pretpostavil ;D
jos radim na trgu do 5 valjda budem , poslje neznam kakve su mi obaveze, zake?
--- Kraj citata ---
da se najdemo negde... de na trgu, za koga? i sestricna mi dela gore :laughing7:
Dox:
--- Citat: marko_AeRoX - 10 Lipanj, 2010, 14:56:44 ---da se najdemo negde... de na trgu, za koga? i sestricna mi dela gore :laughing7:
--- Kraj citata ---
za sebe :toothy12: navrati navecer na parkiraliste mozda budem tam sad popodne ak nebudem imo obaveza cu valjda malo po skuteru serafit ;D
marko_AeRoX:
--- Citat: Dox - 10 Lipanj, 2010, 15:01:44 ---za sebe :toothy12: navrati navecer na parkiraliste mozda budem tam sad popodne ak nebudem imo obaveza cu valjda malo po skuteru serafit ;D
--- Kraj citata ---
daj ak imas msn dodaj me... skoro svaki dan se vozim po bistrici :toothy3:
Dox:
do maloprije sam visio kraj skutera , joj ima se jos hrpa toga za sloziti a racunal sam si kak bum brzo to pobacal gore i gotovo :icon_biggrin:
sve je to jos ocerupano i jako daleko od gotovog ali napredujem polako :toothy12:
evo slika :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju