Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180 =)

<< < (8/16) > >>

Dox:

--- Citat: marko_AeRoX - 10 Lipanj, 2010, 14:38:36 ---nemo se vrijeđali  :toothy10:

susobreg molim lijepo  :toothy10:

kaj delas danas popodne? oko 5?

--- Kraj citata ---

isti vrag , videl sam tog aerox da je dosel iz smjera globoceca neki dan pa sam tak i pretpostavil  ;D

jos radim na trgu do 5 valjda budem , poslje neznam kakve su mi obaveze, zake?

marko_AeRoX:

--- Citat: Dox - 10 Lipanj, 2010, 14:43:53 ---isti vrag , videl sam tog aerox da je dosel iz smjera globoceca neki dan pa sam tak i pretpostavil  ;D

jos radim na trgu do 5 valjda budem , poslje neznam kakve su mi obaveze, zake?

--- Kraj citata ---

da se najdemo negde... de na trgu, za koga? i sestricna mi dela gore  :laughing7:

Dox:

--- Citat: marko_AeRoX - 10 Lipanj, 2010, 14:56:44 ---da se najdemo negde... de na trgu, za koga? i sestricna mi dela gore  :laughing7:

--- Kraj citata ---

za sebe  :toothy12: navrati navecer na parkiraliste mozda budem tam sad popodne ak nebudem imo obaveza cu valjda malo po skuteru serafit  ;D

marko_AeRoX:

--- Citat: Dox - 10 Lipanj, 2010, 15:01:44 ---za sebe  :toothy12: navrati navecer na parkiraliste mozda budem tam sad popodne ak nebudem imo obaveza cu valjda malo po skuteru serafit  ;D

--- Kraj citata ---

daj ak imas msn dodaj me... skoro svaki dan se vozim po bistrici  :toothy3:

Dox:
do maloprije sam visio kraj skutera , joj ima se jos hrpa toga za sloziti a racunal sam si kak bum brzo to pobacal gore i gotovo  :icon_biggrin:

sve je to jos ocerupano i jako daleko od gotovog  ali napredujem polako  :toothy12:

evo slika  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju