Općenito > Generalno o skuterima
kupovina skutera,49cm3 - Unapred zahvalan!
pralas:
--- Citat: ghostride666 - 12 Lipanj, 2010, 01:56:12 ---za početak kad te zaustavi pandur, budeš kulturan pognute glave, ako nešto počne srat, nemoj bit drzak probaj se izvuč ako ide...tipa ne kontam se u motore, ne znam šta ima na njemu, nisam ja vlasnik itd...ako ti za nešto sere, ispričaš se i opet sagneš glavu, da on misli da je faca i glavni i na kraju će te samo upozorit ili pustit, a možda i napisat kaznu, a ako ti je prva i ti si neki učenik, student možeš se žalit vo no, da ti smanje kaznu, da ti daju samo usmenu opomenu itd.....
mene su zaustavili 2 puta vez vozačke, nisam dobio kaznu jer sam se kajao i bio pognute glave, zaustavili su me jedno 5 puta normalno bez blokada i sa zx-om, nisu ni gledali samo provjerili podatke itd...ti samo šutiš i pustiš njih da pametuju
--- Kraj citata ---
mene su isto jednom bez vozacke zaustavili,jos je imo i blokadu a ja kacigu...i bio pristojan,reko da je od starog skuter i da idem do pekare,ali nije upalilo... :angry7:dobio kaznu,ufff
dzony:
Jos jedno pitanje...
Kit sta je,cemu sluzi itd...? :)
Vidjao sam ovde na forumu,pa ne kontam sta je to?
EDIT : i variomat..?
sta je to? auspuh ili?
wonderkid:
evo primjera uz slike ;D ;D ovo je kit
http://amitrade.hr/site/components/com_virtuemart/shop_image/product/TERMO_GRUPA_49d4a9b0efb3f.jpg
sluzi za povecanje kubikaze motora te s time dobijes na snagi i momentu uz popratne djelove,postoje 3 vrste kiteva,base,midrace i race ili high end,kitevi su naravno napravljeni od gusa koji se moze busiti na specijale ako zariba ali mu treba duze da se zagrije dok aluminij je izdrzljivi materijal i treba mu manje da se zagrije i lakse je razraditi aluminijski kit nego gusani tj brze
ovo ti je variomat
http://www.njuskalo.hr/image-w450/motori-dijelovi/malossi-variomat-remen-sve-modele-skutera-maxi-sku-slika-591163.jpg
sa variomatom reguliras broj okretaja krzo ubrzanje tj sa rolicama u njima
a auspuh valjda znas kaj je
dzony:
Aha,okej.
Da naravno da znam sta je auspuh (lol :) ) nego sam mislio da je to mozda drugi izraz za auspuh.
Hvala.
ghostride666:
nemoj takve gluposti tu pitat, nisi debil ni nesposoban, ukucaj u google, lijepo dobiješ tekst i čitaj i na kraju baci oko na slike :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju