Općenito > Generalno o skuterima

kupovina skutera,49cm3 - Unapred zahvalan!

<< < (6/9) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: dzony - 10 Lipanj, 2010, 17:31:25 ---ne znam da li je moguce da ide bas preko 120 (mozda sa 2 cilindra)ali znam da ima motora koji idu do stotke,ili oko 90 km/h
pa me zanima,posto koliko ja znam zakonom (srpskim) je zabranjeno da ide preko 50,ne smeju se skidati blokade busiti cilindri i sl. jel ste imali problema s murijom,da su vas terali na tehnicke itd,i ako jesu kako ste se izvlacili (mislim na vas koji ste skidali blokade),da li ste potplatili te na tehnickom,ili uopste vas nisu smarali.....?

EDIT : nisam tu bas dobio informacije koje sam u ovom postu trazio...

--- Kraj citata ---

na ovom forumu rijetko ko ima blokade... neki su imali problema... dosle su kazne, platili su ih i teraj dalje  :dontknow:

goci1990:
kupuj speedfighta ja sam sa jedinicom napravio 70 000 km na 50 000 km sam samo promijenio karike tek toliko da vidim kakav je cilindar i radilica.sad imam dvojku ima 10 000 km nikad nisam imao problema ni sa jednim.samo ga trebas redovito odrzavati.motori su jako izdrzljivi.do jaja su.

ghostride666:

--- Citat: goci1990 - 10 Lipanj, 2010, 22:54:06 ---kupuj speedfighta ja sam sa jedinicom napravio 70 000 km na 50 000 km sam samo promijenio karike tek toliko da vidim kakav je cilindar i radilica.sad imam dvojku ima 10 000 km nikad nisam imao problema ni sa jednim.samo ga trebas redovito odrzavati.motori su jako izdrzljivi.do jaja su.

--- Kraj citata ---

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
 :icon_thumright:

dzony:

--- Citat: marko_AeRoX - 10 Lipanj, 2010, 20:16:40 ---na ovom forumu rijetko ko ima blokade... neki su imali problema... dosle su kazne, platili su ih i teraj dalje  :dontknow:

--- Kraj citata ---

A oduzimanje motora i slicno..?

wonderkid:
posalju te na vanredni tehnicki i mogu ti uzet tablice ako ti motor ide ise od 55kmh,zato postoji elektricna blokada,nema nikakvog oduzimanja motora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju