Tehnički kutak > Tehnička pitanja
minarelli ne razvrtava se pomozite
2small4u:
ovaku napravili smo zamjenu ja i kolega s foruma pod nickom aprilia area 51
koji mi je reko da je motor u voznom stanju samo treba variomat namotirati nije stigo on i cim je motor doso nakon nekih obaveza to ja slozim upalim ga on odma upali ali nece da se razvrti, nece uopce da krene kao da nema snage da se razvrti kad ga dignem na nogare on se zavrti ali samo nekad mjenjao sam sljedece stvari 5 svjecica fergazer cistio sve variomat kuplung ma neznam sta nisam probo zamjeniti dajte mi vi neki savjet do cega bi moglo biti
aprilia area 51:
eo da se ja izjasnim...mozes pogledat tamo u tunign skutera da sam ja imo slican problem iso je al ne onoliko koliko bi trebo...i nakon toga nije nikako tjeo...i primjetio sam da mi je remen gotov i uzeo sam novi remen sto ti moze clan pajo potvrdit jer sam od njega uzeo i sklopio i motor je iso...nakon toga sam tjeo jos dostimavat motor i poceo to rasklapat i stimat i dog se s tobom da cemo mjenjat ti kazes nemoras sklapat reko ajd ok ja sam onda to samo potrpo u prikolicu i dofuro ti... :dontknow:
mozda nisi nesto dobro napravio pogledaj kvacilo polutke i nesto oko prenosa mora biti...
cameosb:
nisi mu rekao za taj problem?
sorry na off
aprilia area 51:
ne zato sto je problem bio rjesen..i nisam ja imo isti problem meni je skut iso odprilike 40 50 i nije tjeo vise...a njemu nece s mjesta sada...mozda si polutke rasirio ili nesto kad si kvacilo skido
cameosb:
ma to je do polutki ili kvačila garant
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju