Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 50 Limited, DiTech 2003

<< < (20/30) > >>

Spider_Man:
Evo danas sam se primio malo čišćenja...sve sam oprao  :icon_thumright:

Prije:  

Poslije:

Mogao sam to još malo bolje oprati, ali dobro je i ovako...razlika se vidi...također oprao i sve ostale dijelove... :icon_thumright:

Izvadio sam stare rolice i nove su spremne za ugradnju...

Lijevo nove 6grama. a desno stare...

Gore sve nove, dole sve stare...znatno potrošene...

E sada, pošto rolice imaju dvije različite strane, kako se stavljaju?  jedna strana je deblja a druga tanja..

deblja:  

tanja:

I sada, kako se to stavlja u ovo čudo?

Koju stranu kako okrenuti?

E sada, onaj problem sa sj..... navojem...evo slike, tu se sve vidi, ovaj ventilator točno sjedne na to područje i sj.... navoj...

Stavio sam prsten da se bolje vidi...na ovoj slici ventilator dođe skroz do prstena...i sve je ok...

ali ovdje se vidi točno mjesto gdje sjedne ventilator...između ove matice i prstena...i tu je navoj sje...

JogFromYamaha:
reko sam ti zas je izlizan navoj i sta je radeno
ako te jebe radilica dodi do mene pa se bu slozilo

Spider_Man:
ma to je sve ok...glavno da sve radi  :icon_biggrin:

daj mi reci za rolice, kako da ih okrenem?

Grale:
baš nisi videl kak su bile okrenute stare rolice...onaj dio kaj se kutura okreneš prema dole...a ovaj deblji dio neznam...al meni te nove rolice izgledaju većih dimenzija od starih...probaj dal ti idu opće u vario

Spider_Man:
nisma videl, par mi ih je odmah ispalo van  :icon_biggrin: a i potrošene su pa se ne vidi tak jako...

to te samo izgled vara, stavio sam ih danas i bez problema stranu  :icon_thumright:

ne kužim, kamo prema dole  :dontknow:   tu sam stavio sliku varia...pa mi po njoj objasni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju