Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 50 Limited, DiTech 2003

<< < (15/30) > >>

Spider_Man:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Svibanj, 2012, 18:29:09 ---Neko je nekaj grdo za#ebal,a i očito to tebi prešutil.
Kakvi su zubi od ventilvara,čitavi?
I da te još pitam,ona prva slika na vrhu,jel onak matica stoji na pol dok je stegnuta il si to otpustil pa slikal?

--- Kraj citata ---

ma ne vjerujem...makar sve je moguće....

ono je matica zategnuta...tak je bila...

Spider_Man:

--- Citat: JogFromYamaha - 05 Svibanj, 2012, 18:40:43 ---ventilvar na moriniju nema zube
i zna cika tocno sta je bilo  ;D
to je jebeni fuser iso narezat ili procistit navoj na radilici pa je primio s rolcangama il necim za te zube na radilici da mu se ne pomice dok reze i poj#bo radilicu
zato i izgldaju ko da ih je netko spresal

--- Kraj citata ---

si siguran?

a daj mi onda objasni zašto se ventilator vrti po tome mjestu a nema zubce sa unutarnje strane...nije logično a na tome mjestu gdje sjedne ventilator nema zubca)

Grale:
nema ventilvar zupce,samo kruna koja ide na njega ima..

ivek_sr:
Ajde da se nadovezem... ventilvar nema zubaca ni jednog, ulje moze full sintetika i ja preporucam motul 710 ja nisam blokove otvorio 45000 kilometara vjerojatno i vise. Dalje sto se tice auspuha nema neke svrhe velike na ditech-u jer se sa njime jako malo dobije... samo obavezno reprogramirat ecu i to ti je to ili nabavit neki stariji

Spider_Man:
malo sam razmišljao i mislim da je problem sljedeći..

vidi se na slici da je matica do pola zašarafljena...razlog tome je što se vjerojatno oštetio navoj pa se nije dala još zategnuti i onda nije dovoljno stisnula ventilator...pa se on okretao i uništio navoj...

vjerojatno je to rađeno sa zračnim pištoljem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju