Tehnički kutak > Tuning skutera
novi spuh
pralas:
--- Citat: ghostride666 - 07 Lipanj, 2010, 21:55:08 ---e ti si moj čovjek, kad sjedneš na nešto pravo tipa nekog talijana runner, sr...onda shvatiš di je kina od toga :headbang:
--- Kraj citata ---
nebi ja bas reko :nono:,evo ja sam sjeo na runnera pure jeta sa multivarom i kur*c :laughing7:
ni besplatno ga ne bi uzeo,stalno se kvari uopce ne ide koliko bi trebao,perem ga tgb-om od 0-70 pa ti misli ::)
luna500rr:
--- Citat: Ivan_drifter - 07 Lipanj, 2010, 19:37:32 ---dobra je luna ak sad vec drugu kupujes (zajebavam se) imo generica i nema veceg smeca....a to svatis tek kad sjednes na pravi scut...
--- Kraj citata ---
Da ga znas slozit nebi nikad sjeo na puga, serijski generic je definitivno jedan od najsporijih skutera...
ghostride666:
--- Citat: ivan pralas - 07 Lipanj, 2010, 22:36:48 ---nebi ja bas reko :nono:,evo ja sam sjeo na runnera pure jeta sa multivarom i kur*c :laughing7:
ni besplatno ga ne bi uzeo,stalno se kvari uopce ne ide koliko bi trebao,perem ga tgb-om od 0-70 pa ti misli ::)
--- Kraj citata ---
vidim da ti injektori na skuterima nisu najjača strana. inače to nije za tjuniranje jer nemaju dobru struju, tj. ne dopušta mu velike okretaje, jer njegova svrha je solidna vožnja i mala potrošnja, da imaš običnog sr-a ili sp-a bi drugačije pričao...to za kvarenje samo treba znat vozit i održavat, ako to znaš nema kvarova. tgb sam vozio i frend ga ima ok je, al ništa sprecijalno
Ivan_drifter:
--- Citat: luna500rr - 07 Lipanj, 2010, 22:46:59 ---Da ga znas slozit nebi nikad sjeo na puga, serijski generic je definitivno jedan od najsporijih skutera...
--- Kraj citata ---
sigurno najsporiji bez blokade 60
NRG_Power:
e dali bi se isplatilo stavit sc 08 na nrg-a serijskog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju