Tehnički kutak > Tuning skutera
home made pomicanje paljenja?
SlowRider:
--- Citat: Keter - 22 Rujan, 2010, 22:20:56 ---Samo je Slow bio detaljniji...
Sta drugi kazu?
Ok dobici su najvise na niskim i srednjim okretajima..
Kolko poraste potrosnja i jel se dobi sta na krajnjoj?
--- Kraj citata ---
Da se javim nakon nekoliko mjeseci od montaze kajle, i dalje je na skuteru i nema sanse da je skidam, potrosnja bi se trebala cak i smanjiti jer skuter ima vise snage sa manje gasa, ali posto je masina zivahnija tjera te da to iskoristavas do kraja pa popije koji dcl vise.
Stavio sam kajlu i na minarelli AC masinu sa base setupom i takodjer se osjeti veca zivahnost masine.
Matej28:
osjeti se?....meni se na base setupu full osjetilo...al sam se u pocetku zeznuo jer sam namotaje u desnu stranu zakrenuo 3 stupnja umjesto u ljevu... :angry7:
pa sam okrenuo na lijevu stranu i motor ide nenormalno...puno lakse ide na zadnji, dizna treba ic 2 broja veca, nemam termometar pa nisam mogao izmjerit temperaturu al mislim ako se do sad nije pregrijao nece nikad...
sve u svemu dobra je to stvar..jedino sam imao problema sa paljenjem ujutro...ako se malo sporije kurbla vrati kurblu zbog pre uranjenog paljenja.
na alnaser kao sto je slow rekao malo ko da teze pali al upali...
Zaokrenuto paljenje must have! :happy6:
s_f_2:
Pozz htio bih pitat bil mi neko mogao nabaviti ovu kajlu za minarelli je,al problem je sto sam ja u BiH i normanlno da se ovo ne moze nabavit u nas xD
Pa bih zamolio da mi neko proba nabavit ovo,evo moj msn [email protected] pa da se nekako dogovorimo da platim i da mi postom posalje neko.
Gledao sam ja na ebayu to dodje nekih 2$ ali problem je koliko bi me postarina dosla.
unnamed:
postoji li nesta takvo za jet forca 2003 godina ???
dino73n:
--- Citat: s_f_2 - 11 Prosinac, 2011, 15:35:04 ---Pozz htio bih pitat bil mi neko mogao nabaviti ovu kajlu za minarelli je,al problem je sto sam ja u BiH i normanlno da se ovo ne moze nabavit u nas xD
Pa bih zamolio da mi neko proba nabavit ovo,evo moj msn [email protected] pa da se nekako dogovorimo da platim i da mi postom posalje neko.
Gledao sam ja na ebayu to dodje nekih 2$ ali problem je koliko bi me postarina dosla.
--- Kraj citata ---
Sta ce ti kajla na minareliju,to je samo za nesposobne zapadnjake.Skini magnet,skini plocu sa namotajima i proturpijaj rupe tako da plocu mozes zakrenuti suprotno od obrtaja radilce tj u lijevo i stimaj sebi kako ti najbolje odgovara.
--- Citat: unnamed - 22 Prosinac, 2011, 19:07:08 ---postoji li nesta takvo za jet forca 2003 godina ???
--- Kraj citata ---
A ti isto tako skini magnet i skini pick up,navoj gdje je bio lijevi vijak koji je drzao pickup ostaje gdje je samo prorezes limeni dio nosaca pickupa da se moze pomjeriti u lijevo a za desni vijak tacno ima ostavljeno mjesto da se probusi rupa i ureze navoj. Pomjeri ga za nekih 3mm i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju