Tehnički kutak > Tuning skutera
home made pomicanje paljenja?
dino_180:
--- Citat: speed - 20 Srpanj, 2010, 23:14:37 ---stavis vecu diznu malo i dobio bi na momentu
--- Kraj citata ---
ček kajla plus dizna?dizne neznam di da nabavim pošto su manje nego za original keihin
speed:
--- Citat: dino_180 - 20 Srpanj, 2010, 23:15:52 ---ček kajla plus dizna?dizne neznam di da nabavim pošto su manje nego za original keihin
--- Kraj citata ---
da otprilike bi trebala ici veca za 4 broja jer se malo vise grije i treba benge da se hladi
dino_180:
--- Citat: speed - 20 Srpanj, 2010, 23:18:07 ---da otprilike bi trebala ici veca za 4 broja jer se malo vise grije i treba benge da se hladi
--- Kraj citata ---
ma joj onda neču niš dirat.i ovak mi ide brutalno.neda mi se više niš kemijat jer ču poludit.hvala speed!!! :headbang:
SRAD:
--- Citat: dino_180 - 20 Srpanj, 2010, 23:10:58 ---@SRAD jel bi ja dobio šta s tom kajlom ali bez diranja timinga frge il bilo čega.znači da je stavim samo.ne vrti mi se bajk baš puno.setup je u avataru.
--- Kraj citata ---
Na BB mašine nema smisla stavljati kajlu u položaj da paljenje bude ranije jer će se skuter više grijati pogotovo nije dobro ako duže vremena voziš pod punim gasom.
speed:
--- Citat: SRAD - 20 Srpanj, 2010, 23:24:32 ---Na BB mašine nema smisla stavljati kajlu u položaj da paljenje bude ranije jer će se skuter više grijati pogotovo nije dobro ako duže vremena voziš pod punim gasom.
--- Kraj citata ---
u biti premalo se dobije a samo se jace zagrije,ja sam isto protiv stavljanje nje....ako su vam sp-i slabi toliko kupiti jaci motor :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju