Tehnički kutak > Tuning skutera
home made pomicanje paljenja?
pajo:
mene zanima dali bi ta kajla mogla šta naštetit blažem mid setup-u AC????
SRAD:
--- Citat: igor.sb - 05 Srpanj, 2010, 13:28:50 ---odlicno, nist mi nije jasno
jurcin citat za bb lc struju :toothy11:
--- Kraj citata ---
BB LC struja na minimumu ima predpaljenje na 9 stupnjeva a kasnije 22 bez obzira na okretaje.
SRAD:
--- Citat: SlowRider - 05 Srpanj, 2010, 23:29:59 ---znaci kod mene je najveca dobit do nekih 8500rpm sa tom kajlom, pitam se moze li pomicanje u nekoj drugoj mjeri uzrokovati pojacanje na nesto visim okretajima, odnosno gdje skut ima najvecu snagu :icon_scratch:
iako, posto imam serijski remen koji kada se zagrije inace uzrokuje manjak okretaj apri punom gasu, a nakon stavljanja kajle ja rupu jos nisam primjetio.
--- Kraj citata ---
Sa ranijim predpaljenjem se lakše postižu okretaji zato si i izgubio efekt rupe na tim okretajima.
Za postizanje još veće snage sa kasnijim predpaljenjem moraju se povećati i okretaji a sa time to povlači druge timinge, ispuh i podešenost karburatora.
Crazy Kuree:
--- Citat: SlowRider - 05 Srpanj, 2010, 23:29:59 ---znaci kod mene je najveca dobit do nekih 8500rpm sa tom kajlom, pitam se moze li pomicanje u nekoj drugoj mjeri uzrokovati pojacanje na nesto visim okretajima, odnosno gdje skut ima najvecu snagu :icon_scratch:
iako, posto imam serijski remen koji kada se zagrije inace uzrokuje manjak okretaj apri punom gasu, a nakon stavljanja kajle ja rupu jos nisam primjetio.
--- Kraj citata ---
malo preteraj i neće upalit ili će nemirno radit ili pucat na određenim obrtajim
cvele60:
Isprobano pomeranje paljenja na ranije pomicanjem ploce namotaja i prvi utisci su vise nego povoljni :icon_thumright:
Posto je Slow bio prvi samo sam ga kopirao :icon_biggrin: mada sam sve spremio za probu jos zimus al mi se nije dalo da i to probam...Dizna ide obavezno veca 2-3br ako je karb dobro nastelovan ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju