Tehnički kutak > Tehnička pitanja

delorto phbh 28

(1/3) > >>

miha_nrg:
evo samo jedno pitanje...znači ovako imam prirubnicu home made za karb 21...e sad pošto mi skuter nikako ne radi sa phbg 19 i troši neću ni napisat koliko htio bih probat stavit gore karb delorto phbh 28...e sad dolje je slika kako sam ja to nekako spojio...znači broj 1 je prirubnica od karba 21 i sad sam na tu gumu (broj 1) stavio još jednu gumu (broj 2) i stavio karb 28...zanima me dali će bit problema...mislim hoće li moć to radit ikaako...nije meni sad cilj se vozit sa tim karbom nego samo ispitat šta bi dobio...pomoć dobrodošla i prijedlozi ali samo ne ono to ti je preveliko itd..OPET GOVORIT NE PLANIRAM SE VOZIT SA TIM KARBOM NEGO SAMO PROBAT..E DA...kit je due plus i mhr auspuh

:hello: :hello:

SLIKA

http://img156.imageshack.us/i/slika0048z.jpg/

LukyGS:
Malo je dugacka prirubnica,radit ce ali neceš izvuci max iz 28mm karba!.
Jesi li preradio blok kod usisa?

miha_nrg:
nisam ništa dirao samo bih probao stavit ovo gore jer ne ciljam na tako velik karburator...samo želim se uvjerit dal je problem moj delorto 19...

gokiSP:
Može vozit ali lako moguće da će radit gore nego s nekim manjim. Treba ti prirubnica unutarnjeg promjera 28, a za takav karb treba ti i dobar usis. Tek onda vi vidio šta dobiješ s tim karbom.

LukyGS:
Neceš postici ništa sa time!,motor ce ti trokirati!.
Jel misliš isprobati sa gljivom ili sa seriskim filterom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju