Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet Osijek

<< < (7/18) > >>

Mislav46:

--- Citat: Nabukodonozor - 19 Lipanj, 2010, 04:09:46 ---.. ja ću doći,kiša kakva kiša,kome smeta kiša nek proda kosilicu ..
   e sada jedini problem je što mi se ekipa razdjelila,jedni bi u Gradište,drugi u Ladimirevce ..
   ja se možda zaletim prvo u Gradište,a zatim u Ladimirevce,pa tamo nek me komarci,ako sam preživio Đakovo i Atomske mrave i ovo ću  ..

pa ako dođem na klupice i počnem pričati gluposti,ništa nebrinite to je od maligana ..

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: povedi ti i ekipu nece se janje samo pojest  :toothy12: :toothy12:

Mislav46:
ODGODENO zbog nestabilnog vremena, prebacuje se za iducu nedjelju 27.06.2010 u 15h!!

Nabukodonozor:
.. ??????????? ..

.. nestabilno vrijeme? trebao si ići samnom do Gradišta na susrete,kad me je marnuo pljusak,pa izgorio i-phonshit,tražeći najbliži put na navigaciji,mokar do kože,
    tamni vizir,gas do jaja,al evo vratio se živ i zdrav ..

previše traktora,blata i komaraca za noćenje,htjeli smo i do Ladimirevaca tamo kažu tuga ..

pozzz ..

walkay:
Ajde dobro, barem imam jos tjedan dana da sredim skuter, ali kontam da mi je i to premalo!  :laughing7:
Za svaki slucaj mi je tu susjedov Kymco Vitality full serijala!  :frajer:
A nikako da dodem jednom na meet sa TGB-om!  :angry7:

Nabukodonozor:

--- Citat: Mislav46 - 19 Lipanj, 2010, 20:15:09 ---ODGODENO zbog nestabilnog vremena, prebacuje se za iducu nedjelju 27.06.2010 u 15h!!

--- Kraj citata ---

.. a tko će poslije tri dana moto susreta kod nas biti u stanju upaliti motor ?? ..
   de ubaci za ovaj četvrtak .. praznik je paaaaaa !! ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju