Općenito > Slike i filmovi o skuterima

"BAJKER" bez iskustva

<< < (3/6) > >>

sfreak:
al j****u stvarno moras bit antitalent za to...

mene je isto brat ucio vozit veci motor sa brzinama na R1 (jedino sta sam prije toga vozio a da je imalo brzine je bio sjebani RS 50)...pa imas u glavi da ima min 150 ks i da ne smijes odvrnut gas...ugasio mi se 30 puta, kad sam uspio krenut vozio sam 5 na sat...drugi dan sam krenuo iz prve...ne kuzim sta moras imat u glavi da ti ruka odvrne gas a nemas pojma vozit

zolaSR:
hahaha ovaj drugi je stvarno talent :D

Hrvoje_40:

--- Citat: sfreak - 05 Lipanj, 2010, 16:27:23 ---al j****u stvarno moras bit antitalent za to...

mene je isto brat ucio vozit veci motor sa brzinama na R1 (jedino sta sam prije toga vozio a da je imalo brzine je bio sjebani RS 50)...pa imas u glavi da ima min 150 ks i da ne smijes odvrnut gas...ugasio mi se 30 puta, kad sam uspio krenut vozio sam 5 na sat...drugi dan sam krenuo iz prve...ne kuzim sta moras imat u glavi da ti ruka odvrne gas a nemas pojma vozit

--- Kraj citata ---
ovisi na čemu je prije sjedio

istipa622:
kako ga je katapultiralo   :laughing7: :laughing7:

sfreak:

--- Citat: Hrvoje_40 - 05 Lipanj, 2010, 19:50:56 ---ovisi na čemu je prije sjedio

--- Kraj citata ---

po meni ne ovisi, nego samo o onome sto ti je u glavi, jer i ja sam prije sjedio sam na skuteru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju