Tehnički kutak > Injection

Purejet kvar opet

<< < (4/6) > >>

ghostride666:

--- Citat: SlowRider - 11 Lipanj, 2010, 22:07:17 ---
2. Najveci problem je "stucanje" u radu motora, recimo vozis pun gas na nekih 9000rpm i odjednom na sekundu prekine i skine oko 500rpm, pa se opet vrati na 9000rpm, i tako se vrti u krug, nekada cesce nekada rjedje, ali je stalno prisutno. Isto tako ako se vozis sa pola gasa nesto mu prekida na sekundu rad motora. Efekt je kao da vozim pun gas i brzo okrenem kljuc u bravi da ugasim pa odmah upalim skuter.

--- Kraj citata ---

ovako ima mi frend pjura, pa smo se i mi zezali oko tog čuda... za početak on nije nikada imao nikakvih problema sa trokiranjem, štucanjem, gušenjem, pumpom i to. vjerojatno zato što u njega tenkira samo OMV 100, to bih svima preporučio, kao što većina vas zna injektori su osjetljivi na benzin, a naš benzin je teški šrot. zato tankat samo što bolje, po meni OMV 100 ili petrol 98 i neće bit problema.

što se tiče tvog problema, ako nemaš 300-tinjak eura za to ti nema rješenja, pjur jet ima takvu struju koja se čini kao blokada neda mu da se vrti preko nekih 9000,9500rpm. jednostavno takva je struja, to se osjetio kao neka blokada, pogotovo na nizbrdici jer se ne može razvrtiti do kraja, tj. struja mu neda. ako si ikada razvrtio pjura i običnog sp-a sa karbom na nogaram mogao si čut veliku razliku u zvuku, jer pjuri počne na kraju palit onu lampicu od injektora i neda okretaje. ja i frend smo stavili na pjurija zx-a dobio je solidno, ali opet ga ta struja guši tako da performanse nisu ni približno ko na karbu.
i tom frendovom pjuru treba 3,4sek da upali...

Darky:
ljudi plss pomoc opet purejet jede g**na
kad je hladan radi normalno i kad se zagrije super
al nakon nekog vremena pocne se gasit i nmg dat gas dok nedođe do nekih 40
a kad tak nmg dat gas prodrmam skuter ljevo desno i radi dok opet ne utrne  :sad1: :sad1:
sta bi moglo bit?  :icon_scratch:
Hvala unaprijed  :glasses9:

Kamba:
.....svakom pjuru treba 3 do 4 sekunde da upali...i mom je tako.....valjda mu treba da nabije tlak kompresor....

Kamba:
2. Najveci problem je "stucanje" u radu motora, recimo vozis pun gas na nekih 9000rpm i odjednom na sekundu prekine i skine oko 500rpm, pa se opet vrati na 9000rpm, i tako se vrti u krug, nekada cesce nekada rjedje, ali je stalno prisutno. Isto tako ako se vozis sa pola gasa nesto mu prekida na sekundu rad motora. Efekt je kao da vozim pun gas i brzo okrenem kljuc u bravi da ugasim pa odmah upalim skuter.

Ja mislim da bi trebo samo malo smanjit zazor na sviječici i nebi trebo više štucat

Kamba:
...ako će ga više znat.....možda instalacija.....neki prekid kad se ugrije.....može bit puno toga.......očisti injektor....meni je znao sam počet davat gas i pucat pa onda se ugasi odjednom....očistim injektor i opet normalno....nekih 1000-1500 kilometara...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju