Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner vxr 200
gnjida-spojler:
ako ces sta nabrijavat stavi jedino multivar,ili još bolje polinijev sa 9 rolica, delta il 2G kvačilo,eventualno još koji spuh pikni i to ti je to.netreba ti ništa više
killerzwer:
još me zanima di mogu na jednom mjestu u zagrebu nači sve te djelove polini/malosi a runera vxr 200 i da se ljudi u dučanu baš razumiju u sve to ....hvala
killerzwer:
Dali bi neko bio dobar i napisao koji su djelovi najbolji da se stave u mašinu...trebo bi napravit generalku ali ne planiram stavit baš sve serijski pa me zanima što je u vxr-a 200 najbbolje stavit u mašinu....
devil_ma-yela:
ne znam gdje u zg-u ima tih dijelova za kupit, ali možda bi ti bilo najbolje da to naručiš preko neta, preko nekog člana koji se tim bavi ( SlowRider)! :icon_thumright:
ima dosta km, sad ako pod tim generalka smatraš i promjenom klipa i cilindra, onda je najbolje da staviš polini/malossi 209 cijena cca 290/300 eura...
štelanje ventila ili možeš kupiti malossi bregastu sa ventilima i opruga pa to uglavit... polini speed control i ako hoćeš staviš deltu i torq..
sad od ostalih stvari, izmjena ulja i filtera, remen, ako nećeš stavljat polini speed control onda provjeri rolice i klizače, usput provjeri i očisti karb.membranu... ako nisam nešto napisao, dopunite...
killerzwer:
e hvala puno.... ako neko ima nešt još za reč neka doda savjete primam u što večem broju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju