Tehnički kutak > Blokade
blokade
neer:
--- Citat: pitaNS - 06 Studeni, 2007, 20:08:33 ---
--- Citat: ---kod nas na sf2 je lulica u onom preduzetku airboxa....izradjena je od bijele plastike s nekom crnom gumom ....na sf-ovama je airbox u 2 djela ako neznate...spremnik za filter i produzetak onaj crni shit...skinite taj produzetak i na nastavak na koji su se spajali stavi cep od piva plasticni (zato sto je crn).a na cepu izbusite par rupa ...ja sam s borerom 65 izbusim 2-3 rupe i ima taman dovod zraka......
--- Kraj citata ---
nista ja tu ne kontam... :BangHead:
--- Kraj citata ---
j****u sta sam ja tu nabaljezgario ...
ma uglavnom....onaj produzetak na airboxu ima lulicu koju je potrebno sma iscupat.ili jendostavno staviti neki cep na onaj produzetak na airboxu..postat cu slike
speed:
--- Citat: neer - 06 Studeni, 2007, 20:50:49 ---
--- Citat: pitaNS - 06 Studeni, 2007, 20:08:33 ---
--- Citat: ---kod nas na sf2 je lulica u onom preduzetku airboxa....izradjena je od bijele plastike s nekom crnom gumom ....na sf-ovama je airbox u 2 djela ako neznate...spremnik za filter i produzetak onaj crni shit...skinite taj produzetak i na nastavak na koji su se spajali stavi cep od piva plasticni (zato sto je crn).a na cepu izbusite par rupa ...ja sam s borerom 65 izbusim 2-3 rupe i ima taman dovod zraka......
--- Kraj citata ---
nista ja tu ne kontam... :BangHead:
--- Kraj citata ---
*****u sta sam ja tu nabaljezgario ...
ma uglavnom....onaj produzetak na airboxu ima lulicu koju je potrebno sma iscupat.ili jendostavno staviti neki cep na onaj produzetak na airboxu..postat cu slike
--- Kraj citata ---
ne mora se stavljat nikakav cep,lulica se odreze tako da ostane onaj gumeni umetak u airboxu i samo se natakne na karb,ja sam dan slozio masinu i prezadovoljan sam kako u startu povuce,radio sam neke preinake po cilindru i usisu,kranju nisam mjerio jer nemam kocnica i ni jedne plastike pa ni kilometar sata,da se iz pezo blokova dosta izvuc,samo treba za to pravi majstor koji zna svoj posao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju