Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Može pomoć...iber turaža...
LoveStunt:
ovako...radi se o motoru honda x8r-s...i skuter odlicno i ubrzava i ide kojih 90 ...dode do 90 brzo i na 90 odjednom stane i ide 90...po meni to jos nije krajnja brzina...jer on dode na 90 i turura...kao kada bi na autu drzali full gas...sta da napravim ...?
road_runner:
Možda ti to jest krajnja?
LoveStunt:
motor za sada ima zx i 70 malossi kit...i rolice 6,9...i do 85 DODE BRZO JAKOOO...onda do 90 u roku od 2-3 sek...i onda onako trokira....ja mislim da mu to nije krajnja nego...jelmoguce da ima jos kakvu blokadicu... :icon_scratch: :dontknow:
BoLT3K:
--- Citat: LoveStunt - 04 Lipanj, 2010, 19:38:50 ---motor za sada ima zx i 70 malossi kit...i rolice 6,9...i do 85 DODE BRZO JAKOOO...onda do 90 u roku od 2-3 sek...i onda onako trokira....ja mislim da mu to nije krajnja nego...jelmoguce da ima jos kakvu blokadicu... :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Blokadu nema sigurno.
Postelaj prenos, nema sta drugo biti.
frki22:
produljenje getribe i problem rjesen, dobijes na krajnjoj i snizis okretaje da skuter ne pili, tako je bilo i kod mene :) ovi malo bolji majstori na forumu dat ce ti najbolju preporuku koliko bi % produljenje najbolje odgovaralo za tvoj setup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju