Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli polutke - dimenzije?

(1/3) > >>

Aleks:
Pozdrav ljudi.
Trebale bi mi dimenzije minarelli zadnjih polutki, evo sve je oznaceno na slici.

Broj 1: promjer osovine na koju ide polutka
Broj 2: sirina polutki od ruba do ruba, kad su zaklopljene do kraja, znaci pozicija " )( "
Broj 3: promjer polutki

Plan je ovakav:
Imam malossi torque driver (pomicnu polutku) koja ima unutarnji promjer 34mm.
To mi ne pase na moj CPI aragon, jer imam 33mm promjer. Zato me zanima dali mogu stavit nepomicnu polutku od minarellija + pomicnu malossi na moju osovinu i dali ce trebat radit kakve distancere.
 :help:

cvele60:
Resi problem malo drugacije-kupi minarelli polutku sa novijih modela[fi-34] i montiraj malossi ....osovina je ista....

Aleks:
Kako mislis malo drugacije? Pa ponovio si sad ono sto sam ja napisao.  :icon_tongue:

Tip iz Rijeke ce mi posudit na probu polutke od aprilie sr racing 99god. LC pa cu probat.

Na SIP-u kaze da bi pasalo sa aprilie sr racing proizvedene do 2000-te godine, koliko sam skuzio ovdje:
http://www.sip-scootershop.com/main/base/Details.aspx?ProductNumber=M619223&ProductName=Speed%20drive%20MALOSSI%20Aprilia&_language=EN&Producer=APRILIA#APRILIA

cvele60:
Ovako-razlika pomicnih polutki -do 96'  fi 33 i ima samo dva kanala[ko i na tvom kinezu] od 96-fi 34 i dva kanala...tj. duplo vise na tuning polutci jer imas mogucnost stelovanja na dva ugla...da ne bi dao tu koju imas upola cene-kupi lepo mina polutku[polovnu] koja ide uz nju i pici....U potpunosti odgovaraju mere...ja sam menjao i stavio mina jer je isti precnik osovine primara...doduse uz jednu sajbnu od 0.5mm...

SlowRider:
morala bi odgovarati minarelli polutka, ali opet, kinezi koriste siri remen, po nekoj teoriji morala bi se vise rasiriti kineska polutka.

a sto se tice tih promjera koji rade probleme, sve je isto osim promjera 33mm i 34mm. A 33mm se pojavljuje na novijim godistima, od 2000. god., ima cak i na starijim skuterima..... 34mm je uglavnom od  9x godine. Nije mi jasno zasto su to radili i sto su dobili sa tim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju