Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (44/63) > >>

palmers:
sada dosao sa puta i isao u firmu po skut.. vracao se od Heinzelove do N. Zagreba i mogu reci da su mi lagano ruke se smrzle, sutra odmah po rukavice nema smisla vise ovako,a pogotov sutra ce dosta pasti temp, trebalo bi u ulozak zimski u jaknu ubaciti :) 
ali za svaku voznju dobro dosla..

Ivan_drifter:
kako to kod mene ide...pocetak 6 mj stavljam ljetne gume neke kaj nisu ripnate ...i kratka-duga majca kaciga i bubreznjak ako ga se sjetim ...onda 9 mjesec stavljam zimeske gume molas ml50.. duga majca hlace,bubreznjak kaciga po potrebi rukavice, cim jace zahladi onda i rubeljovo odjelo crno s protektorima i normalno logo rubelja na ledima.::) ...i tako do 6 mj kad zatopli skidam rubeljovo zimsko odjelo.... ubiti vozim i po snjegu i ledu i kisi i svmu....jbg motor mi je jedino prevozno sretsvo kupio sam auto si al nije regan(odjavljen) i neam b kategoriju...tu i tam ga malo provozam da picona provozam:) i jbg....al jutros sam iso do dubrave i smrzo se ko pi*da....ja i kolega...iznat 75 se nismo vozili ...zima jebena...a aj u dugoj majci+bubreznjak...... mislim daje rano zahladilo ove godine...i da ce rubelj odjelo s protektorima prije van na pranje iz ormara.... ::) :'( :'(

ivanm:
ajde purgeri i oni koji se tako osjećate, idemo danas popodne u đir, suho je, nije pretoplo baš naj naj..... ajdeeeeee
u 16h negdje da se nađemoooo...

Iwo SR Tuono:

--- Citat: MOTOSPIRIT - 01 Kolovoz, 2010, 08:19:51 ---....pa nije to samo v HR tako, nego i u Sloveniji....na mit nema puno skutera, barem se jih nešto više skupi na SCOOTER FESTU, ali i to nije kao u drugim zemljama...možda bi trebali jednom uradit neki največi mit na ovom delu europe ( bivša JUG-a, Madžarska,Italija......) ali i ove godine je SA-WE u Italiji pa nije daleko za pogledat največi skup skutera u svetu.Nešto treba pokrenit u vezi skutera u ovom delu Europe, ali i vama u HR je lakše, imate Grobnik, više manjih dirkališta, ali i u trkačim vodama nema puno scootera....

--- Kraj citata ---
16.10 Rijeka pa da vidis sta je pravi meet,svii su pozvani!

oki1983:
ja sam za!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju