Tehnički kutak > Tuning skutera
Kupovina injection ili carb??
Ahil1:
Mozda vec ima ovakva tema ali nisam uspio naci..
Treba mi vas savjet..Koji skuter je bolji za tuning..Ainspric ili karburator...Za karburator vec znam da ide auspuh..Klip veci..Multivar..Kvacilo itd..E sad mi je nejasno za ainspric//Negdje sam procitao da sa remapiranom elektronikom(ili nova elektr.) vecim injektorima i sa jos par promijenjenih sitnica moze ici bolje i brze od full carb tuning-a..Moja specijalnost su auta pa mi po tome ovo sa elektronikom zvuci ostvarivo..Al eto ne razumijem se u skutere niti sam kad ceprkao oko njih..Pa sada molim ove koji znaju da mi pomognu...
btw...Dvoumim se izmedju jet force-a i Aprilie SR 50 r//E sad jos samo koja carb ili ainspric....
Bez spamanja molim..I samo ljudi koji se stvarno razumiju u skutere..
Darky:
uzmi sr-ku s karbom karb se lakse tunira
i duze imas svjecicu :toothy10:
LukyGS:
--- Citat: Ahil1 - 02 Lipanj, 2010, 00:46:15 ---Mozda vec ima ovakva tema ali nisam uspio naci..
Treba mi vas savjet..Koji skuter je bolji za tuning..Ainspric ili karburator...Za karburator vec znam da ide auspuh..Klip veci..Multivar..Kvacilo itd..E sad mi je nejasno za ainspric//Negdje sam procitao da sa remapiranom elektronikom(ili nova elektr.) vecim injektorima i sa jos par promijenjenih sitnica moze ici bolje i brze od full carb tuning-a..Moja specijalnost su auta pa mi po tome ovo sa elektronikom zvuci ostvarivo..Al eto ne razumijem se u skutere niti sam kad ceprkao oko njih..Pa sada molim ove koji znaju da mi pomognu...
btw...Dvoumim se izmedju jet force-a i Aprilie SR 50 r//E sad jos samo koja carb ili ainspric....
Bez spamanja molim..I samo ljudi koji se stvarno razumiju u skutere..
--- Kraj citata ---
ainspric bolje ide od karb kad je seriski motor,kod ainsprica je problem vecinu struja kad se krene stavljato kit,variomat,auspuh velika vjerovatnost je da nece preko 60km/h jer mu blokira struja motor pocne propucavati!, zato uzmi sa karburatorom i miran si moš što oš raditi sa njim!.
pralas:
definitivno uzmi karb verziju,bolja je za tuning...
ako se zelis normalno voziti uz minimalnu potrosnju onda uzmi injectio verziju...
ps.kod injectiona svakih 1000km ode svjecica :icon_thumright:
JogFromYamaha:
gle oboje se da tunati samo sto je karb verzija puno bolja pogotovno za nase krajeve ne samo da je tuning jeftiniji nego je i masina pouzdanija jer mi tocimo sve osim benzina i injektori se dosta stopaju kao i karbovi samo sto karb mozes rastavit, ocistit i dela. Dodatno uz to ako imas injektora moras si nabavit i racunalo za stelanje masine jer se smjesa neda obogatiti jednostavnim nacinom kao sto je kupovanje vece dizne za 10kuna. Takoder ako ides na veci tuning mozes uvjek kupit veci karb, a injektor je limitiran brzinom pumpe i sl. i onda ti je dosta teze nabavit elektroniku + ako ti sto krepa za karb verziju imas djelova ko u prici i puno jeftinije od injektor verzije koje moras kupovati u ovlastenom servisu te ces se upoznati s realnosti silovanja džepa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju