Tehnički kutak > Garaža
F12 Vibrator
svbeljan:
reko sam ti da treba manja dizna........trokira na full gasu.....
al one žvake poslije XD
prodavačica se zajebala :P
skoro si puko od smeha :laughing6:
Iwo SR Tuono:
taj je skuter bio plave boje prvo kad je kod nekića bio :laughing6:
on je vozio na 12mm karbu sa diznom 110+ meni se čini :toothy12:
onda je došlo kod rivera pa sad kod tebe
prokurvo se skuter samo tako, ko i kikijev spidfajt, nekidan sam ga vidio već treći-četvrti vlasnik :toothy12: :toothy12:
ovo je dobar projekt ali treba bit temeljit :icon_thumright:
klembic:
--- Citat: svbeljan - 30 Lipanj, 2010, 02:16:43 ---reko sam ti da treba manja dizna........trokira na full gasu.....
al one žvake poslije XD
prodavačica se zajebala :P
skoro si puko od smeha :laughing6:
--- Kraj citata ---
da jbt.. isli smo do trafike.. on je reko prodavačici da će uzet zvake.. ja sam mu govorio da ne al on ih je uzo.. a onda se prodavačice zeznula i dala mu bombu umesto žvaka.. on stavi bombu u usta, okrene se i pukne od smeha
svbeljan:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Lipanj, 2010, 02:16:59 ---taj je skuter bio plave boje prvo kad je kod nekića bio :laughing6:
on je vozio na 12mm karbu sa diznom 110+ meni se čini :toothy12:
onda je došlo kod rivera pa sad kod tebe
prokurvo se skuter samo tako, ko i kikijev spidfajt, nekidan sam ga vidio već treći-četvrti vlasnik :toothy12: :toothy12:
ovo je dobar projekt ali treba bit temeljit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pomalo sve radim.
ovih dana mi stiže nardo od dhorvata
lakirat cu ga kad prođe popravni ^_^ kod frenda u komori...cijena trkaća ;)
trebam prirubnicu napravit i vidu od zraka.....i to je viš manje to =)
sic ću tapicirat ovih dana.....70 kn...u crno cu ga stavit.
EDIT: i upozno sam prvog vlasnika...tj njegovog starog koji radi u autoškoli matulji...onaj instruktor dragan...možda ga netko zna XD
uglavnom kod njega je motor napravio 50 tisuća XD kaže da dva kola nije vidio :icon_tongue:
svbeljan:
--- Citat: klembic - 30 Lipanj, 2010, 02:19:03 ---da jbt.. isli smo do trafike.. on je reko prodavačici da će uzet zvake.. ja sam mu govorio da ne al on ih je uzo.. a onda se prodavačice zeznula i dala mu bombu umesto žvaka.. on stavi bombu u usta, okrene se i pukne od smeha
--- Kraj citata ---
i onda je svizac zamotao čokoladu u omot
OP OP OP
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju