Tehnički kutak > Injection
u vezi aprilie sr 50 ditech
(1/1)
pavo gsi:
trebo bi nekoga majstora ili tko ima servis,ili tko se jako jako razumije u apriliu da mu objasnim problem na pm neka se ovdje javi pa mu se ja na pm javim Hvala,ili se moze odma na pm javiti
pavo gsi:
decki jel se isplati spajat skut na taj komp i jel moze on sve greske maknuti stvar je u tome da je skuter radiio odlicno do 11000km i stajao je u garazi nekih 3-4 god,stavio sam novu pumpu original,i stavio drugu svjecicu(al je bio tih 3 god bez akumulatora),i sad mi svakih 500-700 km gori svjecica zadanju sam imao iu22 i skurilo je nakon 700km,ali prije nikad nije bilo problema sa skutom zanima me sad jel nesto do kompa da se poseremetilo,s obzirom da nije imao akumulator 3god thx
stjepko007:
--- Citat: pavo gsi - 01 Lipanj, 2010, 23:15:45 ---decki jel se isplati spajat skut na taj komp i jel moze on sve greske maknuti stvar je u tome da je skuter radiio odlicno do 11000km i stajao je u garazi nekih 3-4 god,stavio sam novu pumpu original,i stavio drugu svjecicu(al je bio tih 3 god bez akumulatora),i sad mi svakih 500-700 km gori svjecica zadanju sam imao iu22 i skurilo je nakon 700km,ali prije nikad nije bilo problema sa skutom zanima me sad jel nesto do kompa da se poseremetilo,s obzirom da nije imao akumulator 3god thx
--- Kraj citata ---
pa moj nije stajao nist pa mi izgori svjecica za 300km idem poludit vise....
CoK:
Na taj tester mozes pobrisati greske skoro sve ali nece nesto puno pomoci...ako ti ide fino i ne trokira stavi neku drugu svjecicu i vozi se. NGK mozda
Mislav46:
mozest ti prevrtit greske i bez gamboy-a, imao sam davno tih problema dok je bilo lose gorivo i dok nisam skonto da treba tenkirat samo na omv ili tifon....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju