Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Deformirao se centralni feder
spenaa:
--- Citat: andy - 01 Lipanj, 2010, 17:20:38 ---Slično se i meni desilo.. Kad sam na nogarama do kraja nabio gas!
--- Kraj citata ---
to si siguran da je zbog okretaja u prazno se deformirao
dino_180:
izgleda kao da je zapeo pa kad su se polutke razdvojile i on je pobjego prema van malo..neznam.tak se meni čini.
spenaa:
--- Citat: dino_180 - 01 Lipanj, 2010, 18:46:03 ---izgleda kao da je zapeo pa kad su se polutke razdvojile i on je pobjego prema van malo..neznam.tak se meni čini.
--- Kraj citata ---
hmm feder je stavljen novi nigdje nema ostecenja da bi negdje zapeo ili strugao
dino_180:
vjerujem.al tak mi izgleda ak me kužiš.uzmi feder od kemijske olovke i probaj ga lagano odmotat u obrnutom smjeru kak je zavijen i tak če nastat ista deformacija.možda ak se na vručini raširio il nekaj pa zapeo.to mi jedino pada na pamet.
spenaa:
--- Citat: dino_180 - 01 Lipanj, 2010, 18:56:37 ---vjerujem.al tak mi izgleda ak me kužiš.uzmi feder od kemijske olovke i probaj ga lagano odmotat u obrnutom smjeru kak je zavijen i tak če nastat ista deformacija.možda ak se na vručini raširio il nekaj pa zapeo.to mi jedino pada na pamet.
--- Kraj citata ---
razumijem te sto mi hoces reci,,,mene zanima razlog zbog cega se to dogodilo,,i meni se cinilo kad sam rastavio da je zapeo znaci ovo sto si rekao u kontra pa se deformirao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju