Općenito > Generalno o skuterima
baotian novi ista aprilia sr
wonderkid:
--- Citat: Faba - 01 Lipanj, 2010, 23:32:04 ---I meni kad neko napise da batina ide najbolje kad se povade 3 rolice iz varia :omfg: :omfg: :omfg: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
;D ;D ; Dtocno to===>>>> :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg:
pralas:
--- Citat: luna500rr - 01 Lipanj, 2010, 22:21:32 ---Ovo je GY6 49,8ccm 4t dugi blok s duplom vilicom, vidi se s strane auspuha karter, sipka za ulje itd...
Mislim da je ovo zezancija, baotian nebi smio imati vise od 30% slicnosti bez odobrenja aprilie :dontknow:
--- Kraj citata ---
ovo je onda drugi model,jer koji se prodaje u hr ima drugaciji spuh(kao rezonantni) i top je crvene boje,taj model je 2t...
a ovaj je 4t :icon_thumright:
Nabukodonozor:
.. kupujem karb za baotijanusa za legu već treči putaaaaaaa .......
pa vi kupujte drekove ..
Jankkec:
To vam je 2T taj novi baotian se ne radi u 4T varianti. Kinezi su full napredovali u kvaliteti, ovaj model bi se vec mogo po kvaliteti mjeriti sa nekim nekineskim skuterima, a kosta samo soma eura.
Sam se vi smijte ali baotian ce za par godine po kvaliteti konkurirati i ozbiljnijim firmama. Nisu kinezi glupi, ak nekaj znaju to je dobro kopirati.
zL!Ko:
--- Citat: Jankkec - 02 Lipanj, 2010, 14:12:42 ---To vam je 2T taj novi baotian se ne radi u 4T varianti. Kinezi su full napredovali u kvaliteti, ovaj model bi se vec mogo po kvaliteti mjeriti sa nekim nekineskim skuterima, a kosta samo soma eura.
Sam se vi smijte ali baotian ce za par godine po kvaliteti konkurirati i ozbiljnijim firmama. Nisu kinezi glupi, ak nekaj znaju to je dobro kopirati.
--- Kraj citata ---
jedino to i znaju :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju