Tehnički kutak > Tehnička pitanja
karb problem-opet :D
zL!Ko:
eo vako, mislim da je vakum ventil ispravan. Kad odspojim bengu sa karba curi par kapi i prestane. tek kad povucem onda curi.
Prije par min sam ga upalio i krenuo vozit i napuco pun gas i normalno ga je hvato. I pomislio u jbt sve ok kad opet sve po starom, cak mi poceo i pucat iz spuha.
E sad ce te me vjerovatno popljuvat al jbg, kad sam stavio klip od diteha sam skuzio da je on malo vislji od serisjkog tako da sam stavio par podloski ispod cilindra. Al sam imo strah da bi svejedno mogo se zaljepit u svjecku pa sam umjesto dugog stavio kratki navoj, al sumnjam da je do toga.
Da nije mozda onaj plovak u karbu?
JogFromYamaha:
moze biti da ti plivac ne zatvara pa ti zaljeva
zL!Ko:
kako da to provjerim dal sljaka il ne?
JogFromYamaha:
pa otvoris onu salicu dolje i pogledas dali je plivac i njegov ventil na mjestu.
onda puses na ulaza za benzin i s prstom podignes plovah dok ne stoji vodoravno ne do kraja nego bas vodoravno, ako ti onda nebre vise ici zrak onda je ok ako ide onda nije dobro. rastavi ga i podesi pa probaj jos jednom
zL!Ko:
aj probat cu pa javim rezultete. Jer cudno mi da radi dok je hladan, tj na pocetku voznje a onda prestane. Tj mislim rec da mozda radi samo dok je cok ukljucen(al neznam dokad je ukljucen jer imam elektricni). Cok je od webera a ne od dellorta ako ima neke veze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju