Tehnički kutak > Tehnička pitanja

piaggio zip 4t polini speed control

<< < (2/2)

ToNYGP1Racing:

--- Citat: oki1983 - 01 Lipanj, 2010, 14:29:40 ---sad sam zvao lika koji vozi ph i kaze da se na serijali apsolutno nista ne dobije,da su to baceni novci,pogotovo na 4t

--- Kraj citata ---
Imaš za kupit malossi kit za zipa. To s polinijem bi bila dobra kombinacija.. ali ja bi radije uzeo multivar..
Nije baš da se ništa ne dobije.. Ne bi se prodavao da se s njim niš ne dobije. Zar ne?  :laughing7:

oki1983:
ma ne bi stavljao kit gore,mislio sam samo polini speed control stavit gore,sad mu je max brzina 68 i nikak preko toga bilo po ravnici ili gadnoj nizbrdici,kao da ga nesto koci(sve blokade su skinute),da bar ide sa variomatom 75 i malo bolje ubrzanje,ja zadovoljan inace skut je 4t

ToNYGP1Racing:

--- Citat: oki1983 - 01 Lipanj, 2010, 14:48:43 ---ma ne bi stavljao kit gore,mislio sam samo polini speed control stavit gore,sad mu je max brzina 68 i nikak preko toga bilo po ravnici ili gadnoj nizbrdici,kao da ga nesto koci(sve blokade su skinute),da bar ide sa variomatom 75 i malo bolje ubrzanje,ja zadovoljan inace skut je 4t

--- Kraj citata ---
Znam da je 4t. Gle svaki skuter nije nastelan tvornički na najjače. Ti bi ga uštelao maximalno s polinijem gore. Al opet to je mala 4t mašina. Ubrzanje bi dobio sigurno, a i krajnju isto. Sad koliko bi točno dobio karnje, to ne znam.  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju