Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner - malossi kevlar problem
pralas:
--- Citat: igor.sb - 01 Lipanj, 2010, 13:35:07 ---kak si dosao do gubitka 30% sa serijskim remenom i sa kevlarom 3%
ima neka formula ? :toothy12:
--- Kraj citata ---
hehehe :laughing6:,ma znam da sam negdje cito,i ostalo mi u glavi da je toliki gubitak :icon_thumright:
ali stvarno razlika po ljeti je neusporediva :icon_thumright:
JogFromYamaha:
gle 30% otklon je izvediv pogotovo ako nemas izbuseno deklo i vani je +40 i vozis ga 30km
+ neki jeftini losi remen
NRG_Power:
--- Citat: JogFromYamaha - 01 Lipanj, 2010, 15:13:46 ---gle 30% otklon je izvediv pogotovo ako nemas izbuseno deklo i vani je +40 i vozis ga 30km
+ neki jeftini losi remen
--- Kraj citata ---
a tako je meni nesto jednu vecer san se samo vozikao uzbrdo nizbrdo sve pun gas i max ako san sam uvatia 70 kmh neki glup remen iman sad cu kupit ja mislim polini kevlar i prominit klizace jer mi se cuje neko kao meljanje u deklu i dali se triba minjat mikro remen motor je prisa oko 10-11t km
JogFromYamaha:
pa gle kevlar remen + rupe u deklu ne samo da ti nebu gubil snagu i ubrzanje nego ce ti i remen duze trajat jer nece pregrijavat stalno.
pa gle mikroremen bi bilo dobro iz sigurnosnih razloga izmjenit nije da je neka investicija
pralas:
ako nije nikad mjenjan,onda ga bolje promjeni...jer ako pukne zaribat ce ti cilindar sto je veca investicija i to dosta nego da si kupio mikroremen koji kosta nekih 50-100kn :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju