Općenito > Propisi
Kazna 1000 kn i kaciga
igor.sb:
--- Citat: Mislav46 - 31 Svibanj, 2010, 15:00:40 ---neznam tocno kojim redom i koji brojevi idu, ali imaju veze, odnosno ne s kvalitetom vec sigurnosti....jbg sta se zalite moramo biti u skladu sa EU :jerk:
--- Kraj citata ---
ajd klikni na link i procitaj 2. odlomak :dontknow:
fino pise sta znaci E(neki broj) ::)
DvdAerox:
hahaha, ja sam danas dobio sljem, neki bas fora, i nema taj e i one brojeve, ali ja cu si to napravit hahaha.. ionako ne vjerujem da ce se ic mucit provjerit dali sam ja falsificiro ili ne ::)
zokizo:
kaciga prije otprilike 4 god je kostala 600 kn
kolko sam skuzio pandura moze kostat i 2000 kn ako nema taj certifikat dobit cete kaznu
i taj zakon je donesen 2000 godine ali oni se sjete od prije 3 mjeseca to provjeravati jer drzava nema para
a i kakav je to zakon mislim je problem napravit preslikac za 25 kn i preslikat na komad platna i zasit i nek dokazu da ta kaciga nema certifikat
oslanjat se na neki komad platna i slovo E
napravit cu u illustratoru kopiju toga famoznog certifikata i stavit na styling skutera pa si printajte tiskajte,,i po svim jebenim forumima to zakacit
j#bo im pas mater i njima i njihovim usranim zakonima
nrg extreme:
Prije kojih mjesec dana mi je prijatelj dobio kaznu od 1000 kn za šljem u puli. :angry7:
Baš me zanima kad bi napravio ovo što kaže dvd aerox,da prišijem certifikat na šljem jer bi za ljeto dušu dao.
Na koji način bi on provjerio dali sam ga ja prišio ili je tvornički stavljen.Moro bi si nabavit jedan pa isprobat. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Mislav46:
--- Citat: igor.sb - 31 Svibanj, 2010, 21:57:22 ---ajd klikni na link i procitaj 2. odlomak :dontknow:
fino pise sta znaci E(neki broj) ::)
--- Kraj citata ---
da izgleda da broj znaci samo di je ispitana a ne kvaliteta....kako god mora imati nekakvu oznaku inace ne gine kazna....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju