Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sr 172 projekt by wajt
White:
ovako,jucer sam sve spojio da to isprobam ali izgleda da sam struju krivo spojio pa me opeklo :toothy12: :toothy12:,pukla mi je gas sajla jer je bila prekratka pa sam morao skidat onaj sloj jer nisam mogao drugacije ju ugurat u karb...kiša pada cijelo vrijeme garaža u neredu 3 motora unutra nemogu nikako raditi niti čistiti zbog kiše..kako su mi problemi nastali oko struje okaćim slike da vidim nekog sa sr da mi pomogne oko kablova malo :icon_thumright:
White:
Evo mali update,danas se skida bar i slajder sa strane.Stigle plastike koje bih trebao bojat,a neznam u koju boju :dontknow:,mislio sam kombinacija bijelo-crna ili tamno plavu?
cameosb:
nemoj i ti u bijelo crnu :D
White:
--- Citat: te-te-ac - 31 Svibanj, 2010, 23:34:17 ---to ovo dok je jos bilo licilo na nest ??
--- Kraj citata ---
da :D
White:
--- Citat: BoLT3K - 31 Svibanj, 2010, 23:35:24 ---SR modan za faking jebeni stunt ? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
jeste bio je,ide bar dolje iako sam ga mislio ostaviti pa srediti da može kufer stat ali je pregadan :cvikeri:
cijeli dan sa desolom pokušavam skinut boju sa felgi ali neide baš :icon_scratch: ostavljam preko noći pa ču sutra vidjeti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju