Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kilometraza

<< < (2/3) > >>

bosko_matica:
nema skuteru kaj bit,on dobije radnu temperaturu i vozis se kolko oces,boli te uvo....(samo dobro,nemoras bas pun gas)!!!za maotor je gore kad ga stalno palis gasis palis gasis nego da dugo radi upaljen.... :icon_thumright:

PanTheR_oo7:

--- Citat: Crazy Kuree - 31 Svibanj, 2010, 11:28:36 ---ja sam često sa seriskim neosom prelazio relacije po 200km, 100km možeš u komadu preć al ne s punim gasom, normalno vozi 60-70

--- Kraj citata ---

jesi sa NEOSOM,    ali momak vozi CPIa :)       njima je uglavnom ta "normalna brzina 60-70"   MAX sa full gasom :)  osim ako nije kitovan :)

CroSeal:
ma jok , moj je ful serijski znaci max brzina  prava brzina 45 Kmh  :toothy12:

Luka 0101:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 31 Svibanj, 2010, 11:32:41 ---jesi sa NEOSOM,    ali momak vozi CPIa :)       njima je uglavnom ta "normalna brzina 60-70"   MAX sa full gasom :)  osim ako nije kitovan :)

--- Kraj citata ---

--- Citat: CroSeal - 31 Svibanj, 2010, 15:04:45 ---ma jok , moj je ful serijski znaci max brzina  prava brzina 45 Kmh  :toothy12:

--- Kraj citata ---
serijska luna... cura i ja u komadu zapresic - ivanic... bez problema...  i to vise puta mjesecno

walkay:
Ako imas blokadu bez brige vozi, nece mu bit nista, cak ni ne moras stat zbog skutera! Ja sam jucer otisao iz Osijeka do Pecuha (madarska - 90-100 km) skuterom TGB 303R a imam kit! Vozio sam ga izvan naselja 80 kmh a u selama 50-60 kmh! Napravio sam put za 1:30 kmh !  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju