Općenito > Generalno o skuterima
koji skuter - cura, pocetnik
smart bbb:
sr karb ,naisplativije ,ja imam sr i sestra ga je vozila bez ikakvih problema a sličnih je proporcija kao i ti (165-170,60) lagan je za vožnju i dosta je stabilan a sa silaženjem nema nikakvih problema :hello: :icon_thumright: :biker:
steeef:
evo nas opet u klasici i svak svog konja fali..
i btw nov skuter nejde samo prvu godinu na tehnički
aeroxtuning:
Moj glas ide za piaggio liberty ili aprilia scarabeo.....novi liberty je iznimno lijep i jako dobro pristaje curama,vozne osobine su super,ekonomican....ma rodjen za cure....tu kod mene ima jedna cura potpuno rozog scarabea 50 i rozu kacigu s crnim vizirom....kad je vidim na tom motoru,sa vjetrom u kosi i visokim stiklama,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aprilia area 51:
--- Citat: aeroxtuning - 31 Svibanj, 2010, 21:33:26 ---Moj glas ide za piaggio liberty ili aprilia scarabeo.....novi liberty je iznimno lijep i jako dobro pristaje curama,vozne osobine su super,ekonomican....ma rodjen za cure....tu kod mene ima jedna cura potpuno rozog scarabea 50 i rozu kacigu s crnim vizirom....kad je vidim na tom motoru,sa vjetrom u kosi i visokim stiklama,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
--- Kraj citata ---
ajd sada zavrsi pricu...odes u wc i sta onda radis.... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
smart bbb:
noviji model http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-r-50-cm3-oglas-1128732
--- Citat: ---evo nas opet u klasici i svak svog konja fali..
--- Kraj citata ---
ja svog ne hvalim jer je ditech ,ali sr karb je dobar motor ,ditech nije loš motor samo kaj ima tu prokletu manu čim je izašel iz tvornice
sestri sam još dal da proba aroxa i neosa i najviše joj je pasala sr-ka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju