Općenito > Generalno o skuterima

koji skuter - cura, pocetnik

<< < (2/20) > >>

aprilia area 51:
imas peugeot vivacity, yamaha yog, yamaha neos, aprilia sr50, yamaha aerox...po meni ti je aprilia sr50 onak najbolja vodeno hlađenje relativno veliki tockovi nije pretjerano velik ni tezak ravno dolje ima samo malo podignito nekih 5 do 10 cm , lijep izgled...

gokiSP:
NRG MC3 definitivno. 13 cola kotači koji ne predstavljaju nikakav problem u takvoj ("pristojnoj") vožnji. Disk naprije i iza, vodeno hlađenje, piaggio mašina koja je inače odlična. Ima 98 kg ako se ne varam, ali to ti ne bi trebalo predstavljati problem, jer oni koji imaju 70 su većinom zip i slični, i nemaju bolje vozne osobine, ne u svakidašnjoj vožnji.

marko_AeRoX:

--- Citat: gokiSP - 30 Svibanj, 2010, 22:49:08 ---NRG MC3 definitivno. 13 cola kotači koji ne predstavljaju nikakav problem u takvoj ("pristojnoj") vožnji. Disk naprije i iza, vodeno hlađenje, piaggio mašina koja je inače odlična. Ima 98 kg ako se ne varam, ali to ti ne bi trebalo predstavljati problem, jer oni koji imaju 70 su većinom zip i slični, i nemaju bolje vozne osobine, ne u svakidašnjoj vožnji.

--- Kraj citata ---

to sve ima i aerox - razlika je samo u masini... a viđam po gradu i okolici da dosta cura voza roxeve u zadnje vrijeme...

aprilia area 51:

--- Citat: marko_AeRoX - 30 Svibanj, 2010, 22:52:03 ---to sve ima i aerox - razlika je samo u masini... a viđam po gradu i okolici da dosta cura voza roxeve u zadnje vrijeme...

--- Kraj citata ---

da ali rekla je da bi i brat vozo a aerox ima ono sjebano za noge...po meni sr najbolje ima sve isto ko nrg samo ima mina makinu koja nije nista losija od piaggio po meni cak i bolja a i lijepsi je od nrga....

Psych0:

--- Citat: marko_AeRoX - 30 Svibanj, 2010, 22:52:03 ---to sve ima i aerox - razlika je samo u masini... a viđam po gradu i okolici da dosta cura voza roxeve u zadnje vrijeme...

--- Kraj citata ---

ma rox nije udoban brate ... mislim ne dovoljno udoban za curu ... sta oces da joj se dupe izoblici  :laughing9: :laughing9:

moj glas ide mc3 - ci , a i brat svejedno planira voziti ... pa bi mu one plastike oko nogu smetale ... kako sto je vec naveo area 51

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju