Tehnički kutak > Tehnička pitanja
piaggio nrg
rrunerr:
Mozda je oslabio aku, jel stajao preko zime ? Ako je jos pod garancijom, vozi, reklamiraj
dino_180:
blica ti inače tabla to ti je normalno kad puno okretaji padnu.pojačaj malo ler gas paš vidjet da neće više.
pralas:
ako ti se to dogada dok je skuter hladan,da upali i onda naglo spusti okretaje i ugasi....onda provjeri elektricni cok,izvadis ga i spojis ga preko 2 zice na akumulator,i u roku od nekih 2min igla bi se trebala pomicati,ako se ne pomice pokvaren ti je cok :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: ivan pralas - 29 Svibanj, 2010, 12:03:33 ---ako ti se to dogada dok je skuter hladan,da upali i onda naglo spusti okretaje i ugasi....onda provjeri elektricni cok,izvadis ga i spojis ga preko 2 zice na akumulator,i u roku od nekih 2min igla bi se trebala pomicati,ako se ne pomice pokvaren ti je cok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:'(
--- Citat: dino_180 - 29 Svibanj, 2010, 00:17:44 ---blica ti inače tabla to ti je normalno kad puno okretaji padnu.pojačaj malo ler gas paš vidjet da neće više.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
premali okretaji...o kojem nrgu se radi? (power pretpostavljam ??? )
pixa.93:
pa i meni onak lagnao blica dok su mali okretaji.ja mislim da bi samo trebo pojacat okretaje i to je to.meni na 125 ccm je taman na 1200-1300 obrtaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju