Tehnički kutak > Tehnička pitanja

bolcna se ne moze skinuti?

<< < (2/3) > >>

pralas:
sve sam probo,od toga da ju malo udarim do izvlacenja ali ne ide... :angry7:
ne mogu je skinuti,ko da je zavarena na radilici,uopce se ne okrece :dontknow:

spidi gonzalez:
Kolko kilometara imas s tom masinom...?Djeluje kao da je radilica dobila šus i da je lagano smotana pa zato nejde dole,probaj stavit nekakva tri dugacka sarafa kroz one zareze na koje dolaze klizaci i onda na radilicu stavi drvo (bukvu il neko tvrdo drvo) i pajserom napni,nesto slicno kao s radapcigerom,al posto ga nemas probaj tak...

JogFromYamaha:
lakano tucati s gumenim cekicem ili drskom srafcigera, mores probat malo wd-a spricnut ali moras ga nakon toga dobro ocistiti od wd-a

pralas:

--- Citat: spidi gonzalez - 28 Svibanj, 2010, 20:35:09 ---Kolko kilometara imas s tom masinom...?Djeluje kao da je radilica dobila šus i da je lagano smotana pa zato nejde dole,probaj stavit nekakva tri dugacka sarafa kroz one zareze na koje dolaze klizaci i onda na radilicu stavi drvo (bukvu il neko tvrdo drvo) i pajserom napni,nesto slicno kao s radapcigerom,al posto ga nemas probaj tak...

--- Kraj citata ---
ma skuter ima 4 000km :laughing7:
probo sam malo udarati,onako lagano ali nema sanse nigdje ne ide... :dontknow:
onda sam poludio i uspio nekako vratiti variomat i otiso se voziti ;D
sad idem stavljati sekundar kod jednog majstora iduci tjedan pa cu mu reci da pogleda :icon_thumright:

SlowRider:
Skuter bi ti trebao bolje ici kada ocistis bolcnu i onu broncu u variomatu, to sranje se cesto prlja  :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju