Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pušta uljna pumpa [SF2]

(1/2) > >>

iPro:
Pumpa je mehanička. Prvo sam mislio da pušta na crijevu, al bas pumpa negdje pušta. Pricao sam s jednim deckom koji radi u servisu i veli mi da je to normalno i da se na dosta njih pokvari, da treba nesto zamjeniti. E, kak samo to onak u letu spomenuli nisam tocno pohvatao šta. Jel pusta kakva brtva ili nesto drugo? Ako tko zna o cem se radio bio bih zahvalan  :)

radomir.g:
I ja cu ti reci da je to normalno..
Skoro sam je na Vivacityju skroz ocistio i posle 100-200 km vidim opet masna gore na onom malom belom umetku sto je umesto srafa..
Takodje gledao sam jos na 4-5 SF-a i svima je uljna masna, ali nikome ne riba ni slicno, znaci dobro funkcionise samo malo pusta  :dontknow:

spidi gonzalez:
 :happy3: Najbolje ti to izvadi i sam radis mjesavinu i nikad vise nemas problema s tim...

iPro:

--- Citat: radomir.g - 27 Svibanj, 2010, 14:47:03 ---I ja cu ti reci da je to normalno..
Skoro sam je na Vivacityju skroz ocistio i posle 100-200 km vidim opet masna gore na onom malom belom umetku sto je umesto srafa..
Takodje gledao sam jos na 4-5 SF-a i svima je uljna masna, ali nikome ne riba ni slicno, znaci dobro funkcionise samo malo pusta  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Al kod mene to dosta slini, recimo navecer ga sparkiram, a ujutro je mala lokvica ulja.

Kaj se tice ove ideje da izvadim van, nebi bilo bolje da samo ostavim gore pumpu i ne natacem u rezervar od ulja, neg u benzin?

speedfight 2:
ja sam tako napravio kao sto si rekao ali sam ja i izvadio zuocanik uljne pumpe iz blokova da ne vrti pumpu,nju vratio na njeno mjesto i pravim mjesavinu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju