Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kako skinuti kvacilo i variomat na runner-u BEZ MAJSTORA

<< < (6/8) > >>

J.U.R.C.A:
Ovo sa PISTON STOPEROM umjesto svjecice nije pozeljno zbog ostecivanja iglicastog lezaja!

fic:

--- Citat: spidi gonzalez - 29 Svibanj, 2010, 22:53:37 --- :icon_thumright: bravo frajeru,sad kad gledam jbt i meni je smijesno da mi se sere,kolko uopce imas godina...?Inace nekakvo znanje i iskustvo u nekim stvarima ponekad uopce nisu ekvivalentni broju postova na forumu i sl...zato ako te veseli samo udri jos 17 sprdajucih smajlija :headbang:

--- Kraj citata ---

joj daj molim te sad bi isao raditi alat da gurnem u cilindar to da mi blokira klip da mogu odsarafiti variomat.... bokte pa ima x nacina da odsarafis variomat dok ti jos niti ne skines svijecicu da je on dolje.... ovo je potupno besmisljeno.... po meni je to i jaka sila na radilicu i sve... i bas ono sta je jurca rekao... sila na iglicasti lezaj....

jos da ne govorim da ti nes moze uletiti unutra i sl

kako onda kad skidas zvono, kuplung i polutke... gurnes kroz čep od getribe šarafciger i zablokiras ju??? :)

Kamba:
...ajme komplikacija......napravio sam identičnu alatku kao što je ova što možeš kupit sa sipa ili šta ja znam odakle...trebalo mi je ulaganih sat vremena....funkcionira bezprijekorno...hvata 7 zubaca na poluremenici ....nema šanse da se našto pokida ili savine....

dino_180:

--- Citat: Miroslav Kamba - 30 Svibanj, 2010, 12:05:37 ---...ajme komplikacija......napravio sam identičnu alatku kao što je ova što možeš kupit sa sipa ili šta ja znam odakle...trebalo mi je ulaganih sat vremena....funkcionira bezprijekorno...hvata 7 zubaca na poluremenici ....nema šanse da se našto pokida ili savine....

--- Kraj citata ---
o tome ja pričam.treba variomat biti fiksiran i ta strana osovine radilice kad upreš kjlučem da nejde ljevo desno da ne razlohavaš neg da je fiksno.

JogFromYamaha:
hebote ovaj nacin da navines nutra  stoper umjesto svjecice i da ga otvarat ides je vjerojatno najveci papak na planeti izmislil
zas odma ne nalijes betona kroz rupicu za svjecicu pa si ga odma ubil  a ne da sjebes pol djelova na njemu zbog skidanja varia.

ako vam je svima tak uzasno tesko skinut s kljucem za brusilicu i kljucem za filter ulja kupite si alat ili ote do vulkanizera
i dajte striceku 20kn za pivu pa ce vam to s pistoljem otvoriti bez da vam unisti iglicasti, klip, radilicu i glavu termogrupe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju