Općenito > Propisi
Pitanje u svezi smještaja tablice!
Genesis051:
--- Citat: zaprudanec - 20 Listopad, 2007, 18:29:52 ---Pofarbaj ga u plavo - bijelo i napisi na bokovima MUP RH :headbang:
--- Kraj citata ---
Stričeki u plavo-bijeloj odori bi se mogli jaaako naljutiti... :angry7:
A onda bi mu dali jedan ruuužan papirić, na kom najvećim slovima piše: uplatnica :icon_biggrin:
Mr J:
Znate li vi da imate pravo na 1 godisnje traziti prijavu upozorenja ukoliko kazna za prekrsaj ne prelazi 700kn s time da na taj nacin niste ugrozili ostale u prometu... Dakle ako niste vezani, ako niste upalili svjetlo, ako ste vozili preko dopustene brzine i slicni manji prekrsaji... :icon_thumright:
95% vozaca to ne zna i onda placa kazne... Taj zakon vrijedi kod nas za ostale drzave nisam siguran... :icon_thumright:
marko.p:
--- Citat: Mr J - 20 Listopad, 2007, 23:12:34 ---Znate li vi da imate pravo na 1 godisnje traziti prijavu upozorenja ukoliko kazna za prekrsaj ne prelazi 700kn s time da na taj nacin niste ugrozili ostale u prometu... Dakle ako niste vezani, ako niste upalili svjetlo, ako ste vozili preko dopustene brzine i slicni manji prekrsaji... :icon_thumright:
95% vozaca to ne zna i onda placa kazne... Taj zakon vrijedi kod nas za ostale drzave nisam siguran... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
znam za to....to se zove žuti karton i dobio sam ga za previše konja..
zaprudanec:
--- Citat: Mr J - 20 Listopad, 2007, 23:12:34 ---Znate li vi da imate pravo na 1 godisnje traziti prijavu upozorenja ukoliko kazna za prekrsaj ne prelazi 700kn s time da na taj nacin niste ugrozili ostale u prometu... Dakle ako niste vezani, ako niste upalili svjetlo, ako ste vozili preko dopustene brzine i slicni manji prekrsaji... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vidi, vidi. ovo je nesto sto je svakako korisno znati. i siguran sam, kao sto si rekao, da za ovo malo tko zna. jel to vrijedi za tekucu kalendarsku godinu ili unutar 365 dana?
Mr J:
unutar 365 dana, rekao bih...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju