Tehnički kutak > Tuning skutera
tuniranje kineza
wonderkid:
negdje sam procitao da kupnjom radilice sa punim polutkama se dobiva primarna kompresija,a izaslo bi te ovisno o tome sto zelis kupit,ali preko 1k kn sigurno ;D
animatrix:
Jel 2t? Ako je kao luna i kiwi, vec je puno toga receno. Prvo rijesi auspuh i prijenos, bit ces zadovoljan kako ide
stop:
--- Citat: animatrix - 27 Svibanj, 2010, 12:59:00 ---Jel 2t? Ako je kao luna i kiwi, vec je puno toga receno. Prvo rijesi auspuh i prijenos, bit ces zadovoljan kako ide
--- Kraj citata ---
da 2T je.jel moram spuh dirat posto zadovoljan sam ovime i dobar je zvuk.da kupim sporski prenos ili sta i koliko bih dobio na snazi ?
enel:
Prvi preduslov za promjenu prenosa odnosno stavljanje duzeg prenosa jeste da imas snage, a tu snagu dobijas kitom, spuhom........
wonderkid:
--- Citat: stop - 28 Svibanj, 2010, 22:19:31 ---
da 2T je.jel moram spuh dirat posto zadovoljan sam ovime i dobar je zvuk.da kupim sporski prenos ili sta i koliko bih dobio na snazi ?
--- Kraj citata ---
kupi rezonantni spuh tipa zx,tt ili nesto malo jace tipa gianneli reverse te pikni multivar i postelaj prijenos(rolice,oprugice kvacila i centralni),te oko 5 brojeva vecu diznu i malo postelar frgu,i nakon sto sve to napravis onda si razmisli jeli to ono sto si trazio ili zelis nesto jace pa cemo te dalje savjetovati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju