Tehnički kutak > Tehnička pitanja
RUNNER 180@50
R@d0:
dakle kako pise u naslovu stavio bi sve sa 180 na ramu od 50 vidio sam na forumu da se to vec radilo na velko pa me zanima par stvari.
1: jel treba radit neke prerade na rami od 50ccm ili samo premjestam djelove sa 180 na 50?
2: kako je sa registracijom jel zezaju ili se da sredit?
3: jel nekog zaustavila policija sa takvim skuterom, ako je kak je proso dal su ga prokuzili i to?
sve ukupno mišljenje stručnjaka dal da napravim to ili ne :toothy10:
zipst:
--- Citat: R@d0 - 26 Svibanj, 2010, 01:25:52 ---dakle kako pise u naslovu stavio bi sve sa 180 na ramu od 50 vidio sam na forumu da se to vec radilo na velko pa me zanima par stvari.
1: jel treba radit neke prerade na rami od 50ccm ili samo premjestam djelove sa 180 na 50?
3: jel nekog zaustavila policija sa takvim skuterom, ako je kak je proso dal su ga prokuzili i to?
sve ukupno mišljenje stručnjaka dal da napravim to ili ne :toothy10:
--- Kraj citata ---
e ovo i mene zivo zanima :toothy10:
duje87:
--- Citat: R@d0 - 26 Svibanj, 2010, 01:25:52 ---dakle kako pise u naslovu stavio bi sve sa 180 na ramu od 50 vidio sam na forumu da se to vec radilo na velko pa me zanima par stvari.
sve ukupno mišljenje dal da napravim to ili ne :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja cu ti samo na ovo odgovorit.. NE :icon_biggrin:
interceptor:
--- Citat: duje87 - 26 Svibanj, 2010, 02:13:23 ---ja cu ti samo na ovo odgovorit.. NE :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
potpis....bolje prodaj 50 i kupi si 180 i miran si....ovako ces izgubiti previse živaca i novca
R@d0:
sam ramu od 50 trebam kupit ovo ostalo imam sve.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju