Tehnički kutak > Tehnička pitanja
ostao mi je kljuc ispod sica!
ghostride666:
meni se to dogodilo na runneru starom i sa malo muke i malo strpljenja, sam odvidao doljnjio dio kade od sica jer ima dole kao neki poklopac, s kombinirkama sam pomalo odvidao vidu iz žabice i izbio rukom poklopac i lako skinuo, ako nemaš taj poklopac dole skidaj plastike
CoK:
--- Citat: ghostride666 - 28 Svibanj, 2010, 00:41:40 ---meni se to dogodilo na runneru starom i sa malo muke i malo strpljenja, sam odvidao doljnjio dio kade od sica jer ima dole kao neki poklopac, s kombinirkama sam pomalo odvidao vidu iz žabice i izbio rukom poklopac i lako skinuo, ako nemaš taj poklopac dole skidaj plastike
--- Kraj citata ---
Postoji jednostavniji nacin...
SPecial:
.......Postoji jedan koji neces otkrit jer ce nam tada nestajati stvari od ispod sica. Ima mali milijun nacina za otvoriti svaki skuter. Naravno,ako je tvoj i ako si ga ikada vidio bez plastika.
Iwo SR Tuono:
istina, i bolje je šutiti o tome jer će naletiti mularija pa će stvari ispod siceva samo nestajati, još na ss-u je bila tema kako na srki otvorit sic bez ključa, ko se potrudi može nać taj odgovor al nije baš za javnost :toothy3:
spidi gonzalez:
:dontknow: ako jos niti nakon tri stranice odgovora nisi izvadio kljuc,e jebiga stari onda si ugradi solarnu celiju umjesto retrovizora i nariktaj si da automacki pali na otisak hemeroida na sic...kakve nebuloze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju