Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ostao mi je kljuc ispod sica!

<< < (8/13) > >>

KEEWAY:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Svibanj, 2010, 19:36:18 ---daj nazovi nekog nocnog bravara koji ti bu to otvoril u 10 sekundi s opremom za neke smjesne pare
ovak bus samo nes jos strgal a svaka plastika ce te kostat vise nego bravar

--- Kraj citata ---

probaj se poigrat s bravom. to se i meni desilo, i ja sam mislio sic strgat, kadmi veli stari da se poigraj "noćnog bravara"  :toothy9: :toothy9: :toothy9:
i uspio sam.  :headbang:

karlo.sb:

--- Citat: Zdrlja - 26 Svibanj, 2010, 18:54:59 ---poskidao sam okolne plastike

--- Kraj citata ---

skinuo si veliku bocnu plastiku ?

samo da mi je znati kako ti je to uspijelo  :icon_scratch:

pixa.93:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Svibanj, 2010, 18:14:59 ---ne kuzim to tvoje s kljucima na pezou
koja je svrha brave onda ako ti ju svako drugi ko ima tvoj skut moze otvoriti i ukrasti ti skut?

--- Kraj citata ---

moras porasarafit plastike.ne smao ruku zavuc ispod njih

Peksy:
Ako je stari sr skini plastike ihmedu nogu i mu imas osovinu sta drzi sic s prednje strane izvuci osovinu probaj malo podignit sic uvuci ruku ili magnet(ako vata magnet kljuc9 i to e to tako sam ja sebi napravija.... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Zdrlja:

--- Citat: Peksy - 26 Svibanj, 2010, 20:58:30 ---Ako je stari sr skini plastike ihmedu nogu i mu imas osovinu sta drzi sic s prednje strane izvuci osovinu probaj malo podignit sic uvuci ruku ili magnet(ako vata magnet kljuc9 i to e to tako sam ja sebi napravija.... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

e to da! al nemogu izvuc osovinicu jer je ima ko dva blokatora na sredini da se nemore izvuc!  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju