Tehnički kutak > Tehnička pitanja
ostao mi je kljuc ispod sica!
cameosb:
to se meni desilo kad sam kupio ovaj skut, navukao sam sic prema gore, mislio sam da ce puknit ali nije, jebiga zavukao ruku nekako, puco me adrenalin od bola pa nisam vise ni osjetio, uzeo ključ i eto ga, ako se ne bojis da ce ti puknit sic, navuci ga prema gore i probaj zavuć ruku
luna500rr:
Koja je srka, starija ili novija tipa?
Ako je ona starija razbi redom neku plastiku prvu na koju naides, ima ih ko kuge na trznici, ako je novija, mozgaj :dontknow:
JogFromYamaha:
ha ha youre fucked :fingering:
ili zoves željka dugoprstiča na 0800-ja-kradem-sve
JogFromYamaha:
gle daj probaj skinut nekak plastiku undertaila ili tak nes da dodes do sajle od bravice dok dodes do tamo samo potegnes i skoci zub koji drzi sic
zar to ne zvuci jednostavno u teoriji?
ili ako poznas nekog bravara il tak nes
spidi gonzalez:
:icon_thumright: dobro ti je covjek reko,zavuci ruku ispod plastike i napni tj.povuci za buzir od sajle,tak sam i ja uspio zavuc i otvorit na sf2 a imam rucicu kao tri prosjecna teenagera (osobe od 17 do 19 godine zivota) jedino bi moglo bit cupavo ak imas andrtejl pa nemas otkud zavuc ruku a njega ak nemres odsarafit... :party0048:
btw sad sam se sjetio,pa jel nema i aprilia onaj kao poklopac na dnu kade (ko na sf )kroz kojeg se dodje do svjecice...?Mozda cak i nema,jbg neznam,kod sf je vertikalni cilindar pa mozda zato ima i taj poklopcic,samo ga zviznes odozdola prema gore i saltas s rukom po kadi... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju