Tehnički kutak > Tehnička pitanja

gianelli preformance

(1/4) > >>

junior:
Brijem da taj spuh il slicnog naziva mi ima frend, tj kupljen je prije par godina al je s njim vozeno cca 1000 km .....
pitao sam ga danas kolko trazi za njega i reko mi je 400 kn, jel taj spug u redu i jel se isplati dat tolko za taj spuh, taj je spuh vozen na runner-u jel pase na nrg-a???
runner je godiste ko i moj nrg.....
On je samo stavio spuh i isao mu je motor bolje, jel bi ja trebao jos nesto stavljat il ne???

Hvala :)

aprilia area 51:
pase ti s runnera na nrg-a...

sad neznam o kojem se radi modelu posto nisi naveo al vjerojatno je extra...ako je ocuvan i uredan vrjedi te pare...

kad stavis njega stavi jos samo malo lake rolice i vecu diznu i to je to...ic ce ti skut dosta bolje...

junior:
nznm koje su mi rolice al mislim da nebi smjele ic lakse, skut ima vrlo dobar start, jedan od boljig u mom mjestu i u okolnim mjestima....
koja dizna, kolko para??'

nrg extreme:

--- Citat: junior - 25 Svibanj, 2010, 22:41:20 ---nznm koje su mi rolice al mislim da nebi smjele ic lakse, skut ima vrlo dobar start, jedan od boljig u mom mjestu i u okolnim mjestima....
koja dizna, kolko para??'

--- Kraj citata ---
Ako imaš tako dobar start onda ništa ni nediraj,jel baotiane voze u selu da ih gaziš redom? :icon_biggrin:
Uglavnom ako imaš serijski variomat valjčići oko 5 grama,tvrđe federe na kvačilo,dizna 64 i možeš
red sponge ubacit i vozi miško.

junior:
ima svega, runnera,sf-a, apprili-a.......
motor sam po sebi ide dosata, znam doc nekam i ekipa prvi put vidi kak motor ide i veli za kolko prodajes...lol
al naravno kak smo mi ljudi gladni pa zelimo vise tak zelim i ja...
kolko bi otprilike dizna dosla???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju