Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Cpi oliver city nepali

(1/3) > >>

luna500rr:
Dakle, kaze da mu je skuter sve slabije i slabije isao i na kraju nepali, sad sam gledao svjecica bila necista, ocistio pukusao palit, nista, napumpao sam goriva opet pokusao i neradi, dalje nisam nista mogao jer je nestalo struje u bateriji a kurbula otisla, skuter je frendov serijala samo neki auspuh drugi i rolice...
Filteri novi, skuter je radio s njima dvadesetak dana, i svjecica je isto nova skuter radio oko mjesec snjom, neka NGK dugi navoj...
Ako tko zna jos kakav moguci problem nek rece, skuter vergla dobro ali se 'nejavlja' :dontknow:

zikihos:
ima li iskre?

luna500rr:
Ima iskre zahebo se danas drzao u ruci svjecicu a on zaverglao :toothy12:
Svjecica je cjela crna i masna, ocistio sam je i podesio zazor na oko 0,8mm

Faba:

--- Citat: luna500rr - 25 Svibanj, 2010, 21:53:08 ---Dakle, kaze da mu je skuter sve slabije i slabije isao i na kraju nepali, sad sam gledao svjecica bila necista, ocistio pukusao palit, nista, napumpao sam goriva opet pokusao i neradi, dalje nisam nista mogao jer je nestalo struje u bateriji a kurbula otisla, skuter je frendov serijala samo neki auspuh drugi i rolice...
Filteri novi, skuter je radio s njima dvadesetak dana, i svjecica je isto nova skuter radio oko mjesec snjom, neka NGK dugi navoj...
Ako tko zna jos kakav moguci problem nek rece, skuter vergla dobro ali se 'nejavlja' :dontknow:

--- Kraj citata ---

da nije mozda cviko* :toothy11:

luna500rr:
Nije zaribao, lagano alanser okrece i nema cudnih zvukova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju