Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Problem sa kitom [keeway]

<< < (4/4)

JogFromYamaha:
na lunama i keewayima je za kit serijski fergazer s 76 diznom, dignutom iglom i malo zbusenim airboxom provjerena stvar

pajo:
mikuni 16 ti je dobar nema potrebe za 17(za tvoj setup)a dizna od 75 do 80 zavisi od airboxa :icon_thumright:

a kit ako nema dubokih riseva i klip ako nije uništen stavi karike nove i vozi :icon_thumright:

Matej28:
uff brzo vi pisete....ma sutra cu narucit karike...imam diznu 75..i malossi red spužvu...nisam skidao onu lulicu nego sam dodao jos jednu...al to mi je sve stiglo nakon sto je zaribao....i moram si novu usisnu membranu promomjenit sa karbonskim.....a sto se tice klipa i cilindra ima riseva na cilindru al samo kad se gleda okom...nema nikakvih riseva da se osjete pod prstom..a klip mi je samo na jednom mjestu stradao....tj stisao se kanalić za kariku...al to sve se rijesi brusenjem.... :headbang:

aprilia area 51:
ako neam nista pod prstom onda je cilindar ok...to sto se vidi to mora biti tako jer se klip krece pa mora strugat od cilindar...
a to za klip neznam bas koliko je sigurno brusit ga...

Matej28:
ma samo šmirgl papirom...nece nista bit...  :glasses9: ......al to ce sada cekat...on mi cisto dobro ide sa seriskim cilindrom i klipom...tako da...:D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju