Tehnički kutak > Tuning skutera
Trajnost kita
ivanm:
dobro poštelani gus kit i ako se baš ne forsa stalno, vožnja na full gas non stop, može izdržati kao i serijala..
P.A.L.A.C:
--- Citat: Mr J - 29 Kolovoz, 2007, 09:02:32 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 28 Kolovoz, 2007, 23:01:45 ---
--- Citat: Zero Cool - 28 Kolovoz, 2007, 22:26:56 ---Kolko dugo bi trajao Mallosi kit na Piaggio NRG mc3??
--- Kraj citata ---
ovisi koji kit??!!
vjerovatno mislis na malossi sport (giza), base kit.
ako se dobro postela uz odgovarajuci spuh i karb trebalo bi trajat cca. 20 tkm.
--- Kraj citata ---
sa jednim karikama, promijenis karike pa jos 20 000km pa onda brusis na prvu specijalu pa opet ispocetka... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da naravno, zab sam napomenit da se moze brusit i vozi dalje. =)
MaLi_OdvALjivAc:
Da li pri ugradnjom kita, mora posle stalno da se cacka masina ili samo woziiiiiiiiiiii???
Mr J:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 31 Kolovoz, 2007, 15:26:25 ---Da li pri ugradnjom kita, mora posle stalno da se cacka masina ili samo woziiiiiiiiiiii???
--- Kraj citata ---
:sign020: zasto bi stalno nesto cackao ako je sve uredno i dobro slozeno... jaci kitevi su kratkotrajniji... ali sumnjam da ces ici na high end verziju...
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Mr J - 31 Kolovoz, 2007, 15:49:40 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 31 Kolovoz, 2007, 15:26:25 ---Da li pri ugradnjom kita, mora posle stalno da se cacka masina ili samo woziiiiiiiiiiii???
--- Kraj citata ---
:sign020: zasto bi stalno nesto cackao ako je sve uredno i dobro slozeno... jaci kitevi su kratkotrajniji... ali sumnjam da ces ici na high end verziju...
--- Kraj citata ---
Hvala MR J. Narawno da necu, mnogo para, a i ne treba mi to, necu ja na trke...pitam zato sto se ne razumem u to, pa ako nesto ne bi waljalo, ne bih znao da sredim, a pouzdanog majstora nema...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju