Tehnički kutak > Injection

Blokada DiTech // ajmo poduzet nešto

<< < (2/4) > >>

Zeljac:
evo ja sam za ako blokada funkcionira ja sutra uplatim lovu odma

Mislav46:
blkoada ne funkcionira i nema racuna jer to slazu neki decki s matematickog faksa, ma ugl cista pusiona....

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Mislav46 - 25 Srpanj, 2011, 03:01:43 ---blkoada ne funkcionira i nema racuna jer to slazu neki decki s matematickog faksa, ma ugl cista pusiona....

--- Kraj citata ---
ako je pušiona onda su te geekovi prejebali  :icon_biggrin:

a druga stvar ako nemaš neke namjere s tom blokadom aj molim te bar ju rastavi da vidimo šta je unutra možda se nešto da i napraviti od svega toga

Zeljac:
ma dabe im matematicki fakulet ako mozda nemaju blage kak radi masina i ta sranja  :dontknow: a ne kuzim mozda ti imas sasvim neku drugu blokadu

luna500rr:
ja jos nekuzim sto je tako komplicirano slozit blokadu na ditechu ako ima eksternu bobinu :dontknow:
na bobinu idu dvi zice, jedna je nizi druga visi potencijal, na visi ide signal valjda iz ecu-a kad nema cdi, ako se jedna od te dvi zice uzemlji odnosno dovede visi potencijal skuter bi se mora gasit :icon_scratch: ili ako to smeta kompu dosta je prekinit jednu i etoga...
pa ako nemore onako standardno, stavi se relej okidan mjeracom frekvencije (rc spoj ili monostabil - kondezator - trigger ako triba), mora radit kako god okrenes, ulazni signal za vatat frekvenciju nemora uopce biti s zice za signal ili bobnu, dobre su i zice za napajanje jer ionako sve frekvenicije na namotajima rastu s okretajima...

a ako nesto tom skuteru smeta pa se nesmje gasit preko iskre, moze li se uskratit signal s nekog ili oba injektora? to isto nije bas zdravo al nece se vozat s stalno ukljucenom blokadom jbg...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju