Tehnički kutak > Tuning skutera

Ventura 4T 50ccm skuteri

<< < (2/6) > >>

Mr J:

--- Citat: roby44 - 27 Kolovoz, 2006, 23:50:11 ---kakvo je to plasticno deklo??  :icon_scratch:
jel to uopce postoji...  ;D

--- Kraj citata ---
Od tvrde plastike (ABS)...

Mr J:
Uglavnom, uspio je dogovoriti sa zastupnikom Ventura skutera da dobije novi skuter jer je danas dosao sa servisa poceo se voziti i nakon 300 metara mu skuter stane... Vratio ga na servis (vise vremena je na servisu nego kod njega) Sada, kada dobije novi odmah ce ga prodati i planira uzeti polovnog dobro ocuvanog talijana... Pa ako tko ima kakvu ponudu neka se slobodno javi na moj mail sa kojom slicicom i opisom... (u obzir dolaze skutaci do 70ccm)

P.S. Ili je on baksus i naletio na feler ili kvaliteta "kineza" nije zadovoljavajuca...

probiker:
Imam i ja Venturin skuter. I mene sad zanima dali je moguće na njega staviti kakve sportske dijelove?? Ono, kinez je pa neznam dali na njega mogu ići kakvi dijelovi od europljana (Mallosi, Leo Vince). By the way, moj je jako dobro razrađen i s blokadom fura 60 km/h.

roby44:

--- Citat: probiker - 17 Siječanj, 2007, 10:59:52 ---Imam i ja Venturin skuter. I mene sad zanima dali je moguće na njega staviti kakve sportske dijelove?? Ono, kinez je pa neznam dali na njega mogu ići kakvi dijelovi od europljana (Mallosi, Leo Vince). By the way, moj je jako dobro razrađen i s blokadom fura 60 km/h.

--- Kraj citata ---

isto 4t ili....?

Mr J:

--- Citat: probiker - 17 Siječanj, 2007, 10:59:52 ---Imam i ja Venturin skuter. I mene sad zanima dali je moguće na njega staviti kakve sportske dijelove?? Ono, kinez je pa neznam dali na njega mogu ići kakvi dijelovi od europljana (Mallosi, Leo Vince). By the way, moj je jako dobro razrađen i s blokadom fura 60 km/h.

--- Kraj citata ---

Imaju neki kitevi od 80ccm samo sumnjam da toga ima kod nas za nabaviti...

Jedino staviti malo tvrdje opruge na kvacilo i torque...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju